Connect with us

technokrata

Huawei Ascend D1 Quad XL – az a bizonyos plusz

Kütyük

Huawei Ascend D1 Quad XL – az a bizonyos plusz

Az új csúcskategóriás készülék nem csak a nevében okos

A Huawei,  a berlini IFA 2012 szakkiállításon mutatta be a Huawei Ascend D1 Quad XL prémium kategóriás okostelefont. Az Android™ 4.0 operációs rendszerrel működő készülék kijelző, processzor és akkumulátor tekintetében is egy kicsivel többet tud a többieknél.

A készülék rendkívül hosszú üzemidővel rendelkezik, amelyet egy speciális energiagazdálkodási technológia tesz lehetővé, akár 30 százalékkal csökkentve az energiafogyasztást. A 2600 mAh kapacitású akkumulátor így akár 15 órányi beszélgetési időt és 500 órányi készenléti időt garantál.

Az Ascend D1 Quad XL a teljesítmény terén is az élen jár: 1,2 GHz-es K3V2 processzorral és beépített 16 magos grafikus vezérlővel rendelkezik. Az 1GB RAM garantálja az alkalmazások közti gyors, gördülékeny váltást, míg a 8GB ROM-ban bőven marad hely a szórakoztató tartalmak számára, ráadásul a készülék tárhelye microSD™ kártyával akár 32GB-ig bővíthető. A 11,59 cm (4,5”) átmérőjű, nagy felbontású IPS+ érintőképernyő kiváló minőségben jelenít meg bármilyen tartalmat, a 330 PPI pixelsűrűségnek köszönhetően pedig erős napfényben is jól látható. Hogy a hangzás is tökéletes legyen, az okostelefonban Dolby®Mobile 3 audiorendszer és Audience earSmart™ hangtechnológia kapott helyet.

A kettős LED vakuval rendelkező 8 megapixeles hátsó kamera a legújabb BSI technológia révén gyenge megvilágítás mellett is kiemelkedő képminőséget biztosít. A videotelefonálást és a HD-videók készítését a beépített, előlapi 1,3 megapixeles kamera segíti. A 1080 képpontos full HD felbontású mozgóképek egy MHL adapter*(Mobile High-Definition Link) vagy DLNA segítségével lejátszhatók arra alkalmas tévékészülékeken vagy monitorokon.Az elegáns vonalvezetésű, mindössze 64,9 mm széles és 11,5 mm vastag Huawei Ascend D1 Quad XL számos, csúcstechnológiás funkciót nyújt, amelyek a kompakt kialakítású érintőképernyőről egyszerűen vezérelhetők.

A Huawei Ascend D1 Quad XL 499 euró ajánlott kereskedelmi áron lesz elérhető Németországban 2012 negyedik negyedévétől.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom