Connect with us

technokrata

Amikor az elegancia és a dizájn találkozik – HTC Desire X

HTC Desire X Coffee Back (562 x 600)

Kütyük

Amikor az elegancia és a dizájn találkozik – HTC Desire X

A Beats Audio hangzás, kétmagos 1GHz Qualcomm Snapdragon S4 processzor és lenyűgöző formavilág.

Praktikus kialakításnak köszönhetően kitűnően megállja helyét a mindennapos használat során, ám ez nem befolyásolja a készülék karcsúságát, méretét. A HTC Sense és az Android 4.0 pedig biztosítja a személyre szabhatóságot. A HTC Desire X 4 hüvelykes képátlóval és LCD WVGA kijelzővel bír, mindemellett nagy betekintési szöget biztosít.

A HTC Desire X 5 megapixeles kamerája gyönyörű képeket készít kedvezőtlen fényviszonyok között is, amit a HTC saját szabadalma mellett (ImageChip), a 28mm-es f/2.0-s objektív, a BSI szenzor, a beépített HDR mód és az automatikusan változó vaku garantál. A VideoPic segítségével a készülék képes egy időben videó és fotó készítésére, a kamera villámgyors (1 másodpercen belüli) előhívásával pedig minden pillanat rögzítésre kerülhet. Az autofókuszról az Always Focus gondoskodik. A folyamatos felvételkészítés pedig mindössze egy érintés, amivel számos fotó rögzíthető rövid időn belül, gyors egymásutánban.

A fotók, videók és fájlok mentése és megosztása szintén egy érintéssel megoldható a HTC Desire X-szel, a Dropbox integráció pedig kellő helyet biztosít ezek tárolására (25 GB, mely az első két évben ingyenes áll rendelkezésre, 2013 előtt regisztrált felhasználók számára).

A mély basszus és a részletgazdagabb hangzás az integrált Beats Audio segítségével valósul meg. A telefon – Bluetooth kapcsolaton keresztül – támogatja a HD audioátvitelt is. Itthon októbertől kapható.

A készülék főbb tulajdonságai:
Kijelző: 4 colos Super LCD, WVGA felbontással (480×800)
Processzor: kétmagos Snapdragon S4 1 GHz
Memória: 784 MB
Tárhely: 4 GB + microsd max 32 GB-ig
OS: Android 4.0.4 HTC Sense 4 kezelőfelülettel
Kamera: 5 MP, LED vakus, autófokúszós, a videó felbontása WVGASzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp