Connect with us

technokrata

Szeptember 21-én lesz az új iPhone premierje

top-secret-apple-jobs

Dotkom

Szeptember 21-én lesz az új iPhone premierje

A nagy amerikai szolgáltató, a Verizon, mely az Apple elkötelezett híve megtiltotta dolgozóinak, hogy szeptember végén szabadságra menjenek, ez pedig csak egyet jelenthet: jön az új iPhone.

Egy hónap múlva, szeptember 21-én, pénteken a legvalószínűbb, hogy az iPhone a Verizonnál elsőként megjelenik, legalábbis erre utal az, hogy a hónap második felében senki se mehet szabadságra a szolgáltatónál. Az Apple szeptember 12-ére hívott össze egy sajtótájékoztatót, ahol nagy valószínűséggel (sőt, biztosan) az új iPhone-t fogják bemutatni (és az iPad Minit), melyről még nem tudni, hogy az új szelek szárnyán egyszerűen New iPhone-nak fognak hívni, vagy esetleg iPhone 5 néven fog megjelenni. A „New iPhone” azért is biztosabb, mert az iPhone 4S tulajdonképpen már eleve az ötödik generációs készülék, hiszen vele együtt debütált az iOS 5, míg az új készüléknél már a Google-mentes (nincs se Térkép, se YouTube) iOS 6-tal fog kijönni. És hogy miért van szabistop? A roham minden várakozás szerint elsöprő lesz, így a rohamot bírnia kell a boltoknak.

Ezzel egy időben valószínűleg az Apple Store-ban még egy óriási akció is a kezdetét veszi, ugyanis állítólag az Apple óriási árleszállítást tervez a 3GS készülékénél. Még nyár elején kapott szárnyra a hír, hogy a 8 GB-os modell, melyet jelenleg 114 ezer forintért kapható a gyártótól, 250 dollárra fog esni, vagyis 55 ezer forint + ÁFA körül lehet majd megrendelni. Az indoklás szerint így egy újabb réteget tudnának elérni a készülékkel, persze ez csak pletyka.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp