Connect with us

technokrata

Megújul a Galaxy S II!

SAMSUNG Galaxy S II Plus

Kütyük

Megújul a Galaxy S II!

A Samsung meglovagolja a Galaxy S II sikerét még egyszer, utoljára, ezért frissített modellén, mely hamarosan leváltja az eladási rekordokban szinte verhetetlen SGS2-t.

Még februárban bukkant fel a Galaxy S II Plus benchmark tesztje az interneten, akkor még Android 2.3.4 futott rajta, a processzora pedig egy Exynos volt 1.5 GHz-es órajellel, a készülék képernyőjének pedig 800×480-as volt a felbontása. Azóta viszont semmit se lehetett hallani róla, megjelent a természet ihlette Galaxy S III (nyílván közben nem vette volna ki jól magát egy népszerű modell újjászületése), egészen mostanáig.

Egy csilei (hol máshol) szolgáltatónál, a VTR-nél bukkant fel a készülék, méghozzá szinte teljes specifikációval. Ezek szerint igazi kis cápával lesz dolgunk: kétmagos Exynos 1.5 GHz-es processzor, 1 GB RAM, 4.5 colos AMOLED kijelző, 16 GB beépített tárhely (+SD kártya támogatás) és 8 megapixeles kamera. A VTR oldala szerint már Android 4.0 fog futni rajta (Ice Cream Sandwich). Mivel hamarosan kezdődik a berlini IFA, így viszonylag nagyobb összeget mernénk arra rakni, hogy a Note II mellett egy régi modell újragondolt változatával is megismerkedhet a nagyközönség.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp