Connect with us

technokrata

Érkezik a QuickMemo az LG L-sorozatára

LG-QuickMemo

Kütyük

Érkezik a QuickMemo az LG L-sorozatára

Ezzel a funkcióval egy pillanat alatt rögzíthető a képernyő tartalma, valamint kézzel írott személyes jegyzetek is készíthetők

Az LG Electronics szoftverfrissítés keretében megjelentette a rég várt QuickMemo funkciót az Optimus L sorozat okostelefonjaihoz. A frissítés jelenleg még csak egyes régiókban érhető el, szeptember végére azonban már világszerte hozzáférhető lesz.

Az LG QuickMemo funkciója segítségével a képernyőn megjelenített tetszőleges tartalom – például weboldalak, képek, fotók vagy videók is – azonnal rögzíthetők és menthetők. A felhasználók a mentett képernyőre ujjbeggyel írhatnak, rajzolhatnak vagy jegyzetelhetnek. A QuickMemo jegyzetek ezt követően SMS-ben, chaten vagy e-mailben is megoszthatók másokkal. A frissítés letöltése után a QuickMemo funkció a hangerőgombok megnyomásával vagy az értesítési sávról érhető el.

Az LG Optimus L okostelefon termékcsaládba az LG Optimus L7, L5 és L3 okostelefonok tartoznak, amelyek időtálló stílust kínálnak teljes funkció- és szolgáltatásválasztékkal, fekete vagy fehér készülékházban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle