Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik a QuickMemo az LG L-sorozatára

Kütyük

Érkezik a QuickMemo az LG L-sorozatára

Ezzel a funkcióval egy pillanat alatt rögzíthető a képernyő tartalma, valamint kézzel írott személyes jegyzetek is készíthetők

Az LG Electronics szoftverfrissítés keretében megjelentette a rég várt QuickMemo funkciót az Optimus L sorozat okostelefonjaihoz. A frissítés jelenleg még csak egyes régiókban érhető el, szeptember végére azonban már világszerte hozzáférhető lesz.

Az LG QuickMemo funkciója segítségével a képernyőn megjelenített tetszőleges tartalom – például weboldalak, képek, fotók vagy videók is – azonnal rögzíthetők és menthetők. A felhasználók a mentett képernyőre ujjbeggyel írhatnak, rajzolhatnak vagy jegyzetelhetnek. A QuickMemo jegyzetek ezt követően SMS-ben, chaten vagy e-mailben is megoszthatók másokkal. A frissítés letöltése után a QuickMemo funkció a hangerőgombok megnyomásával vagy az értesítési sávról érhető el.

Az LG Optimus L okostelefon termékcsaládba az LG Optimus L7, L5 és L3 okostelefonok tartoznak, amelyek időtálló stílust kínálnak teljes funkció- és szolgáltatásválasztékkal, fekete vagy fehér készülékházban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés