Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyszerűen túlterhelődtek London hálózatai

Dotkom

Egyszerűen túlterhelődtek London hálózatai

A mobilhálózatok gyengesége miatt veszélybe kerülhet az olimpiai közvetítés. Nemhiába, ez az első igazi okostelefonos Olimpia.

Meglepő dologgal kellett szembesülniük azoknak a londoni olimpián szurkolóknak, akik a népszerű szolgáltatást használták nemrégiben.

A televíziós társaságok képviselői ugyanis arra kérték a rajongókat, hogy próbáljanak meg kevesebbet tweetelni vagy Facebook üzenetet posztolni az éppen aktuális eseményekről, ugyanis nem bírja a hálózat, így nem tudnak megfelelően közvetíteni. Történt ugyanis, hogy egy szombati biciklis verseny közvetítése kellős közepén egyszer csak nem voltak képesek a bringákon lévő információkat fogadni a társaságok közvetítő autói, ugyanis azok a hálózat túlterhelődése miatt egyszerűen nem érkeztek meg. A nemzetközi olimpiai egyesület szóvivője reagált az eseményekre: ” Nem szeretnénk senkit korlátozni, ha el akar valamit küldeni, elküldheti, de kérjük gondolja át, hogy tényleg jelentőséggel bír-e az üzenet”. A 2016-os Rio de Janeiro -ban tartandó Olimpián már lehetőleg nem lesz ilyen probléma.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés