Connect with us

technokrata

Vodafone: 4,7 megabyte mobilnet 5.800 Ft

vodafonesim

Kütyük

Vodafone: 4,7 megabyte mobilnet 5.800 Ft

A Vodafone 5.800 Ft-tal szeretné, hogy hozzájáruljunk Jenson Button budapesti kőrözéséhez, 4,7 megabájt mobilnet forgalomért cserébe. Újabb tanulságos történet következik.

Vodafone Otthon Classic csomagunkat immáron másfél éve használjuk, melyhez a múlt hónapban egy HTC okostelefont passzintottunk. A készüléken ugyan kikapcsoltuk a mobilnetet, de valószínű, hogy addigra már késő volt: valamennyi minimál adatot már forgalmazott a mobilhálózaton, melyet akkor, az alatt a pár perc alatt észre sem vettünk.

A mai nap jött a mobilszámla a Vodafone-tól: 4,7 megabájt adatforgalomért 5.803 Ft-ot számolt fel a szolgáltató, hivatkozva arra, hogy a Vodafone Internet Start, mint csomag, melyet sosem kértünk, aktiválva volt az előfizetésen.

Egy Vodafone Otthon Classic csomaghoz Internetcsomag? Az, hogy ez elviekben a weboldalon sem lehetséges? Az, hogy 4,7 megabájtért 5.800 Ft-ot kiszámláz a szolgáltató és pökhendien közli az ügyfélszolgálatos a telefonban, hogy ez szerinte nem kiugró?

Mindenki  döntse el maga a kérdésekre a válaszokat, mi egy NMHH, egy Fogyasztóvédelmi levéllel és három előfizetés mínusszal tudjuk honorálni a szolgáltatót és annak „hitelesített számlázási rendszerét”. No meg persze majd a sztori folytatásának közzétételével a Wikitechen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák