Connect with us

technokrata

Legyél Te is profi tesztelő!

geek_guy_1

Kütyük

Legyél Te is profi tesztelő!

Itt a nyár és habár sokunk vízparton tölti szabadságának értékes napjait, vannak, akik rendületlenül kitartanak laptopjuk vagy számítógépük mellett és túrják a netet nap mint nap újdonságok, hírek után. Ez a pályázat most elsősorban nekik, Nektek szól!

TESZTELŐket keresünk a WikiTech csapatába azért, hogy minél több, minél látványosabb, minél gazdagabb tartalommal tudjunk azoknak segíteni a választásban, akik épp laptop, mobil, vagy tablet vásárlás előtt állnak. Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy te vagy-e számunkra az ideális jelölt, az alábbiakat küldd el nekünk:

1. Válassz ki egy laptopot, tabletet, mobiltelefont, fényképezőgépet, tévét magad körül, olyat, amit már egy ideje használsz! Lehetőleg ne legyen 3 évesnél régebbi a kütyü.

2. Írj róla egy tesztet, tehát ne ömlengést, ne is öncélú fikázást, hanem úgy írd meg, mintha valamelyik rokonod, vagy barátodnak szeretnéd bemutatni azt, hogy miért, mikor és milyen esetben ajánlanád, vagy nem ajánlanád az adott készüléket.

3. A teszt felépítése:
– Bevezető
– Külső bemutatása, doboz tartalma, gombok elhelyezkedése, méret, mihez hasonlít
– Belső: milyen oprendszer, mennyire felhasználóbarát, mennyire gyors, proci, memória adatok, háttértár
– Pluszok: plusz appok, multimédiás lehetőségek
– Ár-érték arányban mennyire jó, mit vegyél inkább helyette, vagy minél sokkal jobb
– Összegzés

4. A teszt terjedelme minimum 4.000, maximum 10.000 karakter

5. Saját készítésű képek kritérium: egy teszthez minimum 6 db kép a külsőről és 2 db kép magával a készülékkel (ha van benne kamera) + videó

A tesztek közül amelyek megütötték a közölhetőség színvonalát, azokat megjelenítjük automatikusan a WikiTech oldalain, a szerző megjelölésével, augusztus végén pedig összeülünk, és kiválasztjuk azt a 3 legjobbat, akik egyenként 1-1 értékes ajándékkal gazdagodnak és bekerülnek a WikiTech állandó tesztcsapatába, ezzel havonta biztosítva nekik azt, hogy a legeslegújabb kütyüket próbálhatják ki első kézből.

A játék időtartama: 2012. július 25- 2012. augusztus 31.
Hogyan lehet nagyobb esélyed? Minél több és minél jobb tesztet küldesz be ez idő alatt, és nem az utolsó pillanatra hagyod.
Hova küldd az elkészült műveket? Az info@wikitech.hu -ra, ha nagyobb lenne az email, mind 5 mbyte, akkor használd a toldacuccot.hu -t!

Nyeremény:
A legjobb tesztelő egy vadonatúj Concorde One  7 collos tabletet nyer a Concorde Magyarország felajánlásából!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp