Connect with us

Hirdetés

technokrata

Széles VGA felbontása lehet az első Samsung Windows Phone 8-nak

Kütyük

Széles VGA felbontása lehet az első Samsung Windows Phone 8-nak

Nincs mese, még idén támadnak az első Windows Phone 8-as okostelefonok. Csak az a kérdés, hogy ki lesz az első? A Nokia, a HTC vagy a Samsung?

Bár a Lumia a Microsoft fő telefonja jelenleg, azért ne felejtsük el azt a tényt, hogy más gyártók is készítenek Windows Phone készülékeket, még ha nem is sokat. Ha a Nielsen piackutató felmérésének hihetünk, akkor hiába a nagy szerelem Redmond és Tampere közt, ha Amerikában elenyésző még a platformon belül is azoknak a száma, akik Lumiát használnak. Igazából azt se tudni, hogy melyik gyártó mennyi WP8-as készüléket tervez piacra dobni idén, egészen mostanáig, ugyanis konkrétumok vannak.

Nemrég lebukott egy modell (fenti kép), amiről se kép, se videó, se semmi vizuális látvány, mely a Samsung készüléke lesz. Ez az. A Samsung szerveiről kiszivárgott XML fájl szerint a készülék kijelzőjének a felbontása 800×480-as lesz, vagyis WVGA. Azt is biztosra vehetjük, hogy Windows Phone 8 fog futni rajta, mivel ugyanebből a fájlból kiderült az is, hogy a telefon támogatja az Internet Explorer 10-et. Ez a felbontás nem feltételez csúcskészüléket, leginkább egy belépőszintű Windows Phone-t rejtőzködhet a Samsung leple alatt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés