Connect with us

Hirdetés

technokrata

Augusztus 30: bemutatják a Galaxy Note II-t

Kütyük

Augusztus 30: bemutatják a Galaxy Note II-t

A Samsung hamarosan meghirdeti következő sajtóeseményét a Samsung Mobile Unpacked 2012 keretén belül. Mást nem vár a szakma, így újra felcsendülhet a filharmonikusok előadásában az Over the Horizon.

A dél-koreai Digital Daily értesülései szerint a Samsung hamarosan bejelenti a Mobile Unpacked 2012 eseményének második felvonását, mely bizonyosan a Galaxy Note II-ről fog szólni. A SMU2012 helyileg Berlinben lesz, mint ahogy már nemrég írtunk róla, valószínűleg az IFA területén este hét órakor.

Bár még másfél hónap van az eseményig, azért nézzük meg, hogy eddig mit is tudtunk meg a Galaxy Note II-ről. Állítólag valamelyest nőni fog a kijelző mérete, egészen pontosan 0.2 collal, vagyis 5.5 colosra nő majd a „kicsike”. Ennek ellenére nem lesz nagyobb maga a készülék, mivel a ház mérete nem fog változni. Ezenkívül sok nagy újdonság nem lesz benne, hiszen tulajdonképpen egy felnagyított Galaxy S III-ról beszélünk, vagyis a hardverei meg fognak egyezni a most kapható Samsung csúcskészülékkel. Volt olyan pletyka, hogy 10, esetleg 12 megapixeles lesz a fényképezője, de ennek túl sok hitelt nem érdemes adni. Más tészta, de vicces, hogy Amerikában még csak most kezdi el majd forgalmazni (augusztus 8-tól) az első generációs Galaxy Note-ot a T-Mobile, jelenleg ugyanis AT&T exkluzív a készülék.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés