Connect with us

technokrata

“A Microsoft az Apple előtt jár” – jelentette ki Steve Ballmer

steveballmershands

Dotkom

“A Microsoft az Apple előtt jár” – jelentette ki Steve Ballmer

Microsoft vezérigazgatója elégedetlen az Apple iPadjével és szerinte a Surface egy sokkal jobb termék. Jön a saját márkás Windows Phone?

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy Steve Ballmer az informatika egyik érdekes jelensége. Ő vezeti a világ egyik legismertebb vállalatát a Microsoftot, és amikor épp nem a cége nevét ordítja a pódiumon, még interjúkat is ad. Így volt ez most is, ezúttal az Applet vette célba. Szerinte ugyanis cége mind vállalati menedzsmentben, mind termelékenység tekintetében előrébb jár mint a kaliforniai vállalat. Kijelentette, hogy nem hagynak lefedetlen területeket hagyni az Apple számára, és nem zárta ki azt a lehetőséget, hogy a jövőben saját okostelefonnal lépjenek piacra.

Szerinte a nemrég bejelentett Surface képes mindarra, amit az iPadből hiányolnak, vagyis kombinálja a PC és a tablet előnyeit. Kérdés ugyanakkor, hogy a felhasználók tényleg akarják-e mindezt egyben, a múltban pont azok a Microsoft termékek buktak meg, melyek ezt szerették volna egy készülékben tudni. Bár sokan vártak rá, egyelőre még mindig nem jelentették be a Surface pontos megjelenési dátumát, eddig annyi a biztos, hogy valamikor októberben érkezhet meg a boltok polcaira.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek