Connect with us

technokrata

Négy red dot elismerés a Sony Mobile készülékeinek

logo-red-dot-design-award

Kütyük

Négy red dot elismerés a Sony Mobile készülékeinek

A red dot design díj a világ egyik legnagyobb és legkiválóbb formatervezési versenye, melyre évente 70 országból több mint 14.000 nevezés érkezik.

A Sony Mobile örömmel jelenti be, hogy termékei idén négy red dot elismerést érdemeltek ki a Termék Design kategóriában, valamint egy tiszteletreméltó említést. A nemzetközi szakértőkből álló zsűri az újítások, ergonómia, tartósság és ökológiai stabilitás alapján értékelte a versenyző termékeket. A díjátadó ünnepségre július 2-án a németországi Essenben került sor.

„A dizájn a Sony Mobile termékfejlesztési filozófiájának középpontjában áll, és ezek a díjak kitűnő elismerései Xperia okostelefonjaink és kiegészítőink – Smart Accessories – formatervezésének. Ugyanakkor hűen tükrözik elkötelezettségünket, hogy olyan okostelefonokat tervezzünk a vásárlóink számára, melyek a dizájn és funkcionalitás kompromisszuma nélküli, teljes felhasználói élményt kínáljanak” – mondta Jeanna Kimbré, a Sony Mobile Communications Kreatív Termék Dizájnjáért felelős igazgatója.

A díjnyertesek

Az Xperia active, az Xperia ion, a Smart Wireless Headset pro és az Xperia ion-hoz tartozó SmartDock kapták meg a red dot díjat a Termék Design kategóriában, míg az Xperia ray a tiszteletreméltó említésben részesült. A díjak sokasága jól szemlélteti a Sony Mobile teljes termékportfóliójában tetten érhető elkötelezettségét a stílusos, kiemelkedő minőségű formatervezés iránt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek