Connect with us

Elindult a JogtárMobil

debutart_neil-webb_16201

Dotkom

Elindult a JogtárMobil

Immár iPaden és iPhone-on is elérhető a Complex Jogtár, melynek nem csak a neve komplex.

Több mint 177 000 jogi anyag, többek között 38 000 jogszabály, 26 kommentár, és közel 24 000 döntés vált mobilon is elérhetővé a CompLex Kiadó – a holland Wolters Kluwer csoport tagjának új, JogtárMobil szolgáltatásának köszönhetően, így mostantól akkor is a szakemberek rendelkezésére áll a teljes Magyar joganyagok adatbázis, ha éppen nincsenek számítógép közelben. A szolgáltatás – amely iPhone és iPad készülékekre lett kifejlesztve – kereső funkcióval, offline működéssel és rövidítéslistával is segíti ezentúl a felhasználókat.

A CompLex Kiadó kiemelten kezeli a technológiák fejlődésével saját szolgáltatásaik modernizálását, a felhasználóbarát működés folyamatos fejlesztését egyes termékeik tekintetében. Ennek eredménye a legújabb mobil alkalmazás, az App Store-ból ingyenesen letölthető JogtárMobil, amellyel Jogtár vagy Szakmai Jogtár előfizetőként akkor is elérhető a teljes Magyar joganyagok adatbázis, amennyiben a felhasználónak éppen nem áll rendelkezésre számítógép. Mindez azt jelenti, hogy iPhone, illetve iPad készülékről ezentúl elérhető lesz a Jogtárhoz kapcsolódó több mint 177 000 dokumentum összes időállapota, többek között a Magyar joganyagok mintegy 38 000 jogszabálya, 26 kommentárja, és közel 24 000 döntés.

Az alkalmazás Interneten keresztül, a CompLex Kiadó szerverein végzi a kereséseket és a dokumentumok letöltését, így garantáltan a legfrissebb joganyagok és dokumentumok állnak a rendelkezésére. Az alkalmazás fejlesztői figyelmet fordítottak a kereső funkciók tökéletesítésére is, így lehetőség van pontos kifejezésre keresni a dokumentumok teljes szövegében vagy címében évszám, sorszám, kibocsátó és paragrafus alapján is. Mindezek mellett fontos, hogy nem szükséges mindegyik mező kitöltése, ennek köszönhetően pedig egyszerűen lekérdezhetőek olyan listák, mint például a 2012. évi törvények, a legismertebb jogszabályok pedig elérhetőek közvetlenül rövidítéslistából is.

A megnyitott joganyagok aktuális időállapotát el lehet menteni, így ha nincs internetkapcsolat, akkor is van lehetőség arra, hogy az elmentett dokumentumokkal dolgozzon a felhasználó. Az alkalmazással arra is van lehetőség, hogy a Jogtárban lévő kedvencek dokumentumait szinkronizáljuk, így azok bárhol, bármikor elérhetőek. A JogtárMobil működéséhez szükséges egy iPhone vagy iPad eszköz, internetkapcsolat, valamint a teljes funkcionalitás elérésének Jogtár®, Jogtár Plusz vagy Szakmai Jogtár (Adó Jogtár, HR Jogtár, Önkormányzat Jogtár, Ügyvéd Jogtár) előfizetés az előfeltétele. További információ és letöltés:  http://jogtar.hu/mobil

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő