Connect with us

Amit midig is sejtettünk: az új iPhone NFC-t kap

iphone5-nfc

Dotkom

Amit midig is sejtettünk: az új iPhone NFC-t kap

A legújabb iparági pletykák szerint ősszel egy olyan készüléket mutat be az Apple, mellyel már akár fizetni is tudunk majd a jövőben. A hír akár lehetne tavalyi is, hiszen ekkor is erre tippeltek.

Az Apple az elmúlt öt esztendőben mindig megmutatta, hogy milyennek kell lennie egy igazi okostelefonnak, a legutolsó készülék, az iPhone 4S pedig tavaly október elején lett bemutatva, úgyhogy elérkezettnek tűnik az idő, hogy jöjjön a következő generáció, hsizen nagyjából 1 év az az idő, mely két készülék bemutatása között eltelik. De mit is tudunk eddig az új készülékről? A következőkben találgatások és pletykák sora fog elhangozni, melyek jó támpontot adnak ahhoz, hogy egy merőben más készüléket mutasson be az Apple (vagy nem).

Állítólag négy collos lesz a kijelzője, melynek felbontása 1136×640 pixel lesz. A készülék dokkoló csatlakozója immár 30 tűs lesz, mellyet már 2003-ból ismerhetünk a harmadig generációs iPod kapcsán. A legújabb elképzelések szerint pedig lesz NFC chip az új készülékben, mely már szinte az összes mai csúcskategóriás androidos készülékben jelen van. Hogy eddig mennyire volt szükség erre a technológiára, azt hűen tükrözi az a tény, hogy az Apple még csak most rakja bele ezt a chipet a készülékbe annak ellenére, hogy évek óta elérhető a technológia. Így nem is a jelenléte a lényeg, hanem hogy miért gondolta úgy az Apple, hogy most kelleni fog bele egy olyan chip, amit nagyon kevesen használnak mind a mai napig? Vajon mik a tervei vele? Talán az Apple is indít saját pénzügyi vállakozást? Egy Apple Wallet-et? Megtehetné, hiszen a világ egyik legértékesebb cége, likviditásban jobb, mint az Egyesül Államok, így könnyedén csinálhatna egy saját bankot is. És vajon csak egymás közt kommunikál két új iPhone vagy esetleg fel fogja ismerni a Windows Phone-okat és az androidos készülékeket is? Remélhetőleg igen, viszont bölcsebbek csak ősszel leszünk.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom