Connect with us

Olcsóbb lesz a roaming a T-Mobile-nál!

nyar

Kütyük

Olcsóbb lesz a roaming a T-Mobile-nál!

A T-Mobile 2012. július 1-jétől tovább csökkenti az Európai Unió országaiban érvényes barangolási (roaming) díjait.

A T-Mobile-osok az EU-tagországokon belül bruttó 106,8  Ft-os percdíjjal indíthatnak és 29,4 Ft-os percdíjjal fogadhatnak hívásokat, és külföldön az érintett országokban egy elküldött SMS díja 33,1 Ft, egy elküldött MMS díja 257 Ft lesz. Továbbá az EU-ban történő internetezés során a számlázási egység 1 Kb lesz júliustól, ennek díja 0,2519 Ft. Az új roaming díjak az Európai Parlament és az Európai Tanács rendeletének megfelelően kerültek kialakításra, és 30 országban – az EU 27 tagállamában, valamint Norvégiában, Izlandon és Liechtensteinben – teszik lehetővé a költségkímélő mobiltelefonálást és mobilinternetezést.

A díjcsökkentéssel párhuzamosan, az ügyfelek védelme érdekében az eddig csak EU-országokban érvényes adatroaming limit kiterjesztésre kerül az EU-n kívüli országokra is. 2012. július 1-jével bevezetésre kerül a World GPRS Limit roaming adatdíjcsomag, amely biztosítja a T-Mobile ügyfeleinek, hogy roaming adatforgalmazási költésük ne haladhassa meg a 18 425 Ft-ot (50 eurót), bármely külföldi országban tartózkodnak, tehát az Európai Unión kívül is. A limit elérésekor  az adatforgalmazás megszakításra kerül, amiről a szolgáltató SMS-ben tájékoztatja ügyfeleit. Természetesen van lehetőség a további adatforgalmazásra, amennyiben az ügyfél úgy kívánja, de ehhez ki kell választania és aktiválnia kell a T-Mobile valamelyik roaming adatdíjcsomagját. A World GPRS Limit díjcsomagot igénybe vevő T-Mobile ügyfelek részére (az egyéni igényeknek megfelelő, adott roaming díjszabással vagy csomaggal rendelkezők kivételével) lehetővé válik a biztonságos, magas számlától mentes mobil internetezés az olyan kedvelt úticélnak számító, EU-n kívüli országokban is, mint Horvátország, Svájc vagy Törökország.

További előnyként rendkívüli díjkedvezményeket vehetnek igénybe a T-Mobile ügyfelei a londoni nyári Olimpiai játékok alkalmából. A T-Mobile 2012 májusában bevezetett Travel&Talk roaming díjcsomagjához 2012. július 1-jétől Olimpiai kedvezmény is aktiválható. A Travel&Talk díjcsomag kedvező percdíjat biztosít külföldön, ami az EU-n belüli hívásindítás esetén 85 Ft-os percdíjat jelent. Sőt, az Olimpia 2012 roaming kedvezménnyel 490 Ft-os egyszeri aktiválási díjért az Olimpia időszakára további 30% kedvezményt adunk az Egyesült Királyságból országon belülre és Magyarországra indított hívások percdíjából a Travel&Talk felhasználóknak. A kedvezményes percdíj így mindössze 59,5 Ft. A számlázás perc alapú. Az Olimpiai kedvezmény aktiválása nagyon egyszerűen, SMS-ben lehetséges. A kedvezményes ajánlat és az aktiválás részleteiről a www.t-mobile.hu weboldalon és 1430-as telefonszámon tájékozódhatnak az ügyfelek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom