Connect with us

technokrata

iPhone: frissült a Dropbox, bug-os az Apple Maps

enhanced-buzz-29031-1339521580-1

Kütyük

iPhone: frissült a Dropbox, bug-os az Apple Maps

Sűrűn történnek a dolgok az iOS 6 és az applikációk körül. Nemrég megjelent a Max Payne, előnyére változott a Dropbox, az új térkép meg hibát hibára halmoz.

Először kezdjük a jó hírrel
A Dropbox 1.5-ös frissítése megnöveli a felhasználók tárhelyét, ugyanis 2.5 GB-ról 3 GB-ra növekedett. Ezzel már 8 GB ingyen tárhelyünk lehet, ha használjuk az iCloudot és a Dropboxot is. Az applikáció legfrissebb változatában továbbra is videókat illetve fényképeket tölthetünk fel a távoli szerverre WiFi-n és mobilinterneten keresztül, a feltöltött fájlok mérete akármekkora lehet, nincs korlátova és megújult a képgalériája is.
 Folytatódjon a rossz hírrel
Az iOS 6 tesztelők jókat kuncoghatnak a TomTom-alapú Apple Maps-en, ugyanis össze-vissza cserélgeti a földrajzi helyeket, így például megtudhatjuk, hogy az Apple szerint az Észak-Atlanti-Óceán például Dél-Afrika alatt található, a Csendes- Óceán pedig Afrika szívébe költözött. Mindez azért is érdekes, mert magát a térképet a TomTom szolgáltata, mely nem szokott ilyet bakizni. Hogy mire volt jó elhagyni a Google Maps-et… A legcukibb tévedést eddig Cupertinoban generálta, ugyanis a felüljáróról úgy navigál le, hogy – amolyan Terminátor 2 stílusban – szakítsuk át a korlátot és essünk rá az autópályára. A legjobb komment a buzzfeed oldalán, mely tökéletesen prezentálja az Apple Maps jelenlegi szintjét: „Az új térkép ikonja szép, de meg fog ölni.” Ne így legyen. Jó hétvégét, Apple!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek