Connect with us

technokrata

Hogyan készítsünk applikációt Windows Phone-ra? Van segítség!

30tolaunch

Dotkom

Hogyan készítsünk applikációt Windows Phone-ra? Van segítség!

A Microsoft Generation Appja a kezdetektől segít és egy hónap elég ahhoz, hogy kint legyen applikációnk a Marketplace-en.

A Generation App egy rakás eszközt és szolgáltatást nyújt a fejlesztőknek ahhoz, hogy viszonylag rövid idő alatt elkészüljön garantáltan a kívánt program. A Generation App a 30tolaunch.com-on érhetjük el, ahol regisztrálhatunk a kampányra és még több dolgot megtudhatunk a programról. A 30 napos időszak alatt megtanulhatjuk a dizájnolás mikéntjét, a felhasználói interfész fejlesztését, a Microsoft Silverlight használatát, hírdetési és pézügyi tanácsokat ad, hogy applikációnk a lehető legjobb legyen, röviden a fejlsztők mindent megtudhatnak az applikáció készítésének fortélyairól, hogy hogyan kell kinéznie egy programnak ahhoz, hogy a Windows Phone Marketplace-en megjelenhessen. Természetesen nem csak Windows Phone-ra segít fejleszteni, hanem Windows 8-ra és Azure-ra is, utóbbi a Microsoft felhőplatformja.

Kell is az oktatás, ugyanis a MarketPlace szerény 100.000 applikációval rendelkezik, míg például az AppStore túl van a 650.000-ik programon is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák