Connect with us

technokrata

Ferrari minden mennyiségben

Kütyük

Ferrari minden mennyiségben

Egyre fanatikusabb Ferrari rajongóként a Gigateltől a héten nem mást kértünk, mint Ferrari tokokat mobilokhoz, melyekkel majdhogynem teljes lett az itthoni privát kollekció.

Évek óta tart a megszállottságom az ágaskodó paripával fémjelzett márka iránt, mellyel kapcsolatban már több-kevesebb relikviát sikerült beszereznem, amiket persze inkább nézegetek a mindennapokban, mintsem használom őket. A cikk megírása jó apropót adott arra, hogy átgondoljam és összegyűjtsem hogy milyen Ferrari cuccok vesznek körbe és hát íme:

Igen, most már biztos: a birtoklási vágy teljesen eluralkodott rajtam, de mentségemre legyen mondva se napszemüvegem, se órám, se autóm nincs még a márkában, melynek köszönhetően marad a vak rajongás és a vadászat 1-1 szép állapotban megtartott Acer Ferrari laptop után. Na meg a remény után, hogy egyszer, valamikor, majd például lesz minőségi Ferrari mobil és tablet és nem fut bele a márka olyan megállapodásokba, mint a 2003-as remek Olympus Ferrari modellt követő 2004-es csúnyaság.

Addig is azonban itt van a lehetőség, hogy testre szabjuk mobilunkat és tabletünket, és annak valamennyi porcikáját – hátlapra pattintható, belecsúsztatható, övre csatolható tokját – Ferrarisra cseréljük: a Gigatel.hu kínálatában iPhone 3G, 3GS-hez, 4-re, 4S-hez, Samsung Galaxyk-hoz és iPadekhez kapható eredeti Ferrari tokok egy újabb dimenziót nyitnak a márka rajongói számára. Bár nem vagyok feltétlen híve a Ferrari matricás Fiatoknak, mi több az iPhone hátlapon keresztüli önkifejezés sem feltétlen gondolom, hogy napjaink jó irányba mutató önmegvalósítási formája, a pár ezer Ft-ért kapható igazán exkluzív tokok hozzáadnak a mindennapokhoz. Legalább esztétikailag és életérzésileg, ha máshogyan nem is.

A puhább, belebújtathatós tokok kínálatában gyakorlatilag bármilyen készülékhez találunk illőt, a pattintós hátlapok és tokok közül Blackberry-khez, Samsung Galaxy-khoz, Nokiákhoz, Sony Ericssonokhoz, mindenféle iPhone-hoz és iPad-hez is találunk illőt, már 3.000 Ft-tól. A hozzánk érkezett szett leginkább a 4S és iPad 2 tokokban merült ki, melyeket egyébként a cég jóvoltából ezentúl, mint teszt termékeket, a listaárnál 20%-kal olcsóbban a szerkesztőségünkből oda tudunk adni. Ha valakit érdekel bármelyik fotón lévő darab (a tokok közül), akkor az info@wikitech.hu –ra írjon és egyeztetünk a személyes átvételt illetően.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom