Connect with us

Itt az Adobe Connect 9!

25225

Dotkom

Itt az Adobe Connect 9!

A termék számos újdonsággal jelentkezik a webes előadások, illetve a mobilalapú együttműködés és oktatás terén.

Az Adobe Systems a mai napon bejelentette az Adobe® Connect 9 szoftvert, a vállalat nagyvállalatoknak és kormányzati szerveknek szánt webkonferencia-megoldásának legújabb verzióját. Az Adobe Connect 9 átfogó megoldást nyújt webes előadások létrehozásához, valamint több újdonságot kínál a mobilalapú együttműködés és oktatás terén.

A webes előadások készítését lehető tevő Adobe Connect 9 segítséget nyújt a marketingszakembereknek a költségek és az informatikai osztálytól való függőség csökkentéséhez a gazdagon formázott, márkaarculatot tükröző regisztrációs nyitólapok létrehozásakor, az elemzési képességek révén pedig lehetővé teszi az eseményhirdetések optimalizálását. Az Adobe CQ webes tartalomkezelési szoftverre és az Adobe SiteCatalyst online elemzési eszközre épülő Adobe Connect 9 segítségével események egyéni mikrooldalai és e-mailjei készíthetők el, interaktív események küldhetők akár 1500 résztvevő számára, továbbá mérhető a kampányok és felszólalók hatékonysága.

Adobe Announces Adobe Connect 9 by tvnportal
Az új Adobe Connect Mobile 2.0 szoftverrel együtt használva az Adobe Connect 9 emellett a vállalati mobilstratégia új szintre emelését is lehetővé teszi a szervezetek számára a táblagépeken és okostelefonokon folytatható mobilalapú együttműködés révén. Az Apple iOS, Android és BlackBerry PlayBook eszközök felhasználói mostantól ugyanolyan rugalmasan és hatékonyan hozhatnak létre online értekezleteket, illetve vehetnek részt azokban eszközük használatával, mint asztali számítógépeken.

Az Adobe Connect 9 elektronikus oktatási szolgáltatásaival emellett kiváló, mobilalapú oktatási képességek állnak az oktatók rendelkezésére, amelyekkel közvetlenül eszközükről tarthatnak virtuális órákat, míg a diákok táblagép vagy okostelefon használatával vehetnek részt azokon. A legújabb kiadás támogatja a HTML5 tartalmakat, például az Adobe Creative Suite szoftver segítségével létrehozott, valamint a webes alapú oktatásban elterjedten használt SCORM 1.2 és 2004 tartalmakat is.

A legfontosabb új képességek:

  • Testre szabható üdvözlő oldalak és katalógusok eseményekhezA sablonok használatával gyorsan hozhat létre üdvözlő oldalakat, felszólalókkal kapcsolatos információkat, regisztrációs oldalakat és bejelentkezési oldalakat. A sablonok gazdag összetevők, például képek, táblázatok, diagramok és választóelemek használatával szabhatók testre.
  • Sablonalapú e-mail tartalmak és aktiválók – Gyorsan és egyszerűen hozhat létre szabványos vagy egyéni e-mail sablonokat az új, áthúzással működő képességekkel. E-mail aktiválók hozhatók létre adott regisztrációs csoportokra és előre meghatározott időpontokra vonatkozóan.
  • Aktivitást nyomon követő vezérlőpult – Valós időben figyelheti meg az eseményeken való részvételt. Színkódolt mérőeszköz segíti az események házigazdáit a mondanivaló hatékonyságának követésében. A kritikus fontosságú információk nyomon követésével a jövőbeni események fejleszthetők.
  • Online elemzés – Az eseményszervezők elemezhetik a részvételi aktivitást, és azonosíthatják a leghatékonyabb eseményelemeket és -témákat. A dinamikus elemzési képességek valós idejű betekintést engednek az egyes marketingpromóciók és programok általános hatékonyságába.
  • Fejlett mobiltámogatás értekezletekhez és oktatáshoz – A megbeszélések házigazdái nagyobb rugalmassággal tarthatnak bemutatókat mobileszközeikről, írótábla- és feliratozó eszközöket alkalmazhatnak, továbbá dokumentumokat oszthatnak meg táblagépekről és felhőalapú szolgáltatásokból. Az oktatók ugyanezen bemutató- és megosztási lehetőségekkel felügyelhetik a virtuális osztálytermeket és konferenciahelyiségeket.

Elérhetőség
Az Adobe Connect 9 helyben telepített változata várhatóan 2012 harmadik negyedévében lesz elérhető világszerte, az üzemeltett változat szakaszos bevezetése mellett. Az Apple iOS, Android és BlackBerry PlayBook eszközökhöz készült Adobe Connect Mobile 2.0 szintén 2012 harmadik negyedévétől lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom