Connect with us

technokrata

Nyerj 1-es BMW-t a Foci EB alatt

BMW_1series_3door_05

Dotkom

Nyerj 1-es BMW-t a Foci EB alatt

Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni a BMW iPhone-os applikációját, melyet a foci EB-re készített. Persze nem csak nyerni lehet, tájékozódni is.

A labdarúgó Európa-bajnokság alatt a BMW játékos vetélkedőre invitálja a márka és a sportág iránt érdeklődő felhasználókat. A magyar nyelven is elérhető BMW 1 Series La Ola applikáció révén a játékosok egyszerre élhetik át a versengés örömét és a győzelemre törekvés érzését a helyszínen és otthonaikban egyaránt. Az applikáció segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, Advantage Plus csomaggal felszerelt 1-es BMW-vel lehet gazdagabb.

Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük, mint letölteni a BMW 1 Series La Ola applikációt és a készülékkel a kezükben hullámozni, amikor az Európa-bajnokságon született gólok után erre vonatkozóan üzenetet kapnak. Minél gyorsabban reagál, és minél lelkesebben kezd hullámozni valaki, annál több pontot szerezhet. A pontszámok megosztásával a játékosok akár világméretű Mexikói Hullámot, „La Ola Wave”-et is létrehozhatnak. Hullámonként 1 000 és 4 000 pont között lehet gyűjteni, az 1-es BMW-ért 116 000 pont felett lehet ringbe szállni.

Különböző egyéb aktivitásokkal, például barátok meghívásával a Facebookon, BMW márkakereskedésekhez közeli bejelentkezésekkel vagy videók feltöltésével a játékosok akár további 50 000 pontot is gyűjthetnek. A játék mellett a BMW 1 Series – La Ola applikációba a hivatalos EURO 2012 eredménykövető funkció is bekerült: a felhasználók minden mérkőzést élőben követhetnek, információt kaphatnak a soron következő meccsekről, az aktuális eredményekről és a csoportok állásáról.

A részletes játékszabályzat és további információk az applikáció weboldalán, a www.bmw.hu/shareyourpassion címen érhetők el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp