Connect with us

technokrata

Nekrológ: Nokia Lumia 800 – leejtve

LUMIA800_TORT

Kütyük

Nekrológ: Nokia Lumia 800 – leejtve

Spontán töréstesztnek vetettük alá a Lumia 800-at.

Mint ahogyan azt a napokban külföldi „kollegáink”-nak köszönhetően volt szerencsénk látni egy Galaxy S III és iPhone 4S összehasonlítás kapcsán, egy mobiltelefonnál nemcsak a processzor sebessége, a belső memória, illetve az akkumulátor idő fontos. Annál inkább a strapabíróság. Nos, a Lumia 800-ast nem direkt, de leteszteltük ezen a fronton is.
A Lumia 800-ast már majdnem 4 hónapja teszteljük, idáig tartott az öröm. Egy óvatlan pillanatban 1 méteres magasságból ugyanis tegnap sikerült leejtenünk a készüléket, és sajnos meg is lett az eredménye: betörött kijelző, használhatatlan telefon. Bekapcsolásnál sípol ugyan, de egyáltalán nem reagál semmire: ez lett a végeredménye a gravitáció VS Lumia 800 küzdelemnek, melyet követően lázas keresgélésbe kezdtünk: hátha ésszerű áron javítható a készülék.

Nos, rossz hírünk van: a botrányos akkumulátor kapacitás után íme a Lumia 800-as másik igencsak gyenge pontja: a kijelző javítását 60.000 Ft alatt nem ússzuk meg, ami – elnézve azt, hogy használtan 70-75ezerért már lehet kapni ilyen készüléket – nem igazán mondható gazdaságosnak. Gazdasági totálkár tehát, így hívják ezt autóknál, szerencse, hogy például a T-Mobile-nál és a Vodafone-nál van készülékbiztosítás, ami ilyenkor igencsak jól jöhet. Az eddigiek alapján Galaxy S III-nál és Lumia 800-nál mindenképp.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák