Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a Facebook App Center

Dotkom

Elindult a Facebook App Center

A népszerű közösségi oldal is elindította szoftverboltját, ahol jelenleg több mint 600 applikáció között válogathatunk. Ez az első lépés a Facephone-hoz?

Az Egyesült Államokban elindult a Facebook App Center, a világ többi részén pedig a következő hetekben kerül bevezetésre az online applikáció bolt. Az App Centerben olyan szoftverek között válogathatunk, melyek már a többi boltban is fellelhetőek, így a Google Play-ben, a Windows Marketen vagy az AppStore-ban is találkozhatunk velük, mint például a Nike+ GPS, a Ghost Recon Commander vagy a Draw Something.

Az intelligens technológiának köszönhetően pedig személyre szabottan ajánl fel alkalmazásokat a rendszer, ami többek közt azt is hozza magával, hogy látjuk, hogy a többi ismerősünk mit használ (hűha), sőt, ha ennél is továbbmegyünk, akkor láthatjuk, hogy a rendszer visszajelzés-alapúan is működik, vagyis csak a prémium minőségre fókuszál a boltban. Ha mobil applikációra vágyunk, akkor az App Center-t a Facebokk App-ból is elérjük. Amúgy a frappáns nevű App Center ugyanúgy működik, mint a többi alkalmazásbolt, vagyis a programok rendelkeznek screnshotokkal, leírássokkal, véleményekkel, így könnyedén eldönthetjük, hogy kell-e vagy sem.

A kérdés csupán annyi, hogy tényleg szükség volt egy ilyen applikációs központ elindítására? A Facebook esetleg csak a trendeknek igyekszik megfelelni? Vagy ez az első lépés a saját okostelefonjához? Az App Centerrel semmi más, mint egy gyűjtőoldala a legnépszerűbb androidos és iOS-es alkalmazásoknak. Prémium minőség? Na bumm, AppStore-ban is van toplista, mely hűen tükrözi azt, hogy valami minőségi vagy sem. Egyébként a Facebookon keresztül több mint 230 millió ember játszik hónapról hónapra és több mint 130 olyan játék van, melynek az aktív tagsága 1 millió felett van.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés