Connect with us

technokrata

Mindössze 8 mm vastag lesz az új iPhone

iPhone 5

Kütyük

Mindössze 8 mm vastag lesz az új iPhone

A japán KGI Research friss elemzése szerint, mely egy megbízható belső informátorra hivatkozik, sok mindenben el fog térni a jelenlegi iPhone-októl az új, még be nem jelentett készülék.

Egyrészt a készülék sokkal nagyobb kijelzőt kap, de csak hosszában lesz nyúlánkabb, ugyanis tényleg megváltozik a képarány. A kijelző 4.08 colos lesz (10.36 cm), pontos mérete 90.3 mm x 50.9 mm, felbontása 1136×640 pixel (320ppi).

Az iPhone 5 fényképezőjének szenzora továbbra is 8 megapixeles lesz, ugyanúgy a Sony lesz a beszállító, de a rekesz fényérzékenysége f/2.2 lesz, mely az iPhone 4S f/2.4-es érzékelőjéhez képest sokkal jobb képeket fog csinálni a gyérebb fényviszonyok mellett. Ami még változik, hogy több mint egy centiméterrel lesz vékonyabb a jelenlegi legfrissebb modellnél, ugyanis míg a 4S 9.3 mm vastag volt, addig a jelenlegi információk szerint az új készülék 7.9 mm lesz.

Előlapi kamerája is komoly változásokat él meg, ugyanis bár továbbra is az OmniVision egysége lesz benne, immár nem VGA felbontású lesz a képe, hanem HD (OV9772). Jelenleg a legnagyobb problémának az tűnik, hogy mi van azokkal az applikációkkal, melyek nem az új képarányra lettek megtervezve? Két verziót kell készíteni belőle? Nem kell aggódni, ugyanis maximum két fekete csík lesz a kijelzőn, vagyis a régebbi telefonokra megírt játékok, alkalmazások ugyanúgy menni fognak az iPhone 5-ön is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák