Connect with us

technokrata

Megtoperdózza az Apple a Galaxy S III-at

apple-vs-samsung-fight

Dotkom

Megtoperdózza az Apple a Galaxy S III-at

Bár az Egyesült Államokban két hét múlva öt nagy szolgáltatónál is debütál a Samsung új csúcstelefonja, az Apple mindent megtesz azért, hogy ez ne történjen meg.

Úgy néz ki, nem volt sikeres a peren kívüli egyezkedés Tim Cook, az Apple vezére és JK Shin, a Samsung elnöke között, melyre a bíróság kötelezte őket, ugyanis az Apple ahogy tudja, úgy késlelteti a világ legnagyobb mobilgyártójának csúcstelefonjának bevezetését az Államokban, mely eredetileg június 21-ére van kitűzve.

Az Apple állítása szerint két szoftverszabadalmát is sérti a Galaxy S III. Az egyik ilyen szabadalomsértés a Samsung intelligens hangasszisztense, az S Voice, mely kísértetiesen hasonlít a Siri-re, ami az iPhone 4S egyik fő vonzereje, a másik szabadalom pedig az a Galaxy S III tulajdonság, amikor a csörgő telefont a fülünkhöz emelve az magától fogadja a hívást. A Samsung közlése szerint nem lesz csúszás a Galaxy S III június 21-i premierjének. Izgi, de vajon akkor mennyire szabadulnának el az indulatok, ha a Samsung és az Apple végleg felszámolna minden közös üzletet, vagyis a dél-koreai manufaktúra már nem lenne beszállítója a kaliforniai cégnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp