Connect with us

technokrata

Riválist kapott Gorilla Glass

Kütyük

Riválist kapott Gorilla Glass

A német SCHOTT azt állítja, hogy az ő üvegük keményebb és ellenállóbb, mint az amerikai Corning találmánya. Ez pedig felhívás keringőre.

Egy fura mosolyú germán lányka szteppel egy üveg kijelzőn, amely nem törik be. Ez a német SCHOTT válasza a Corning gorilla védelmére, vagyis így prezentálták a Xensation Cover Glass-t, mely ellenáll az ütődésnek, karcolásnak, köszönhetően egy speciális alumínium-szilikát vegyületnek.

Az üveget már tavaly bejelentette a német vállalat, azóta pedig szigorú tesztelésnek vetették alá a potenciális ügyfelek, mára pedig elkészült a végleges verzió. Annyira, hogy kész a tömeggyártásra, melyre még az idén nyáron sor kerülhet(ne), csakhogy nincs még olyan vállalkozó kedvű gyártó, aki ezzel az üveggel szerelné fel telefonját. Annak ellenére nem kapkodnak utána, hogy a SCHOTT mérése szerint a Xensation üveg 20%-al strapabíróbb, mint a „versenytársé”. Aki pedig utálja, hogy viszontlátja magát a kijelző üvegén, holott nincs bekapcsolva az előlapi kamera, annak is van választása, ugyanis a gyártó előállt a standard üveg mellett a tükröződésmentes verzióval is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom