Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online panaszkezelő rendszer a veszprémi városházán

Dotkom

Online panaszkezelő rendszer a veszprémi városházán

Online ügykezelő felületet dolgozott ki az IBM a Pannon Egyetemmel közösen; péntektől fogadja a veszprémiek panaszait, és SMS-ben értesít az ügy alakulásáról.

Dallos-Biró Viktória, az egyetem rektori hivatalának munkatársa közleményben azt írta: a panaszkezelő rendszerben bármilyen bejelentést meg lehet tenni, a parlagfűveszélytől az úthibákig vagy az illegális szemétlerakásig; a panasz útja innentől elektronikusan nyomon követhető, a bejelentőt SMS-ben is értesítik az ügy alakulásáról.

A Magyar Tudományos Akadémia 2011-ben az IBM Magyarország megbízásából hazai városok informatikai és információs társadalmi infrastruktúrájáról készített felmérést: az okos városok kutatás azt vizsgálta, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy egy település élhetőbbé, intelligensebbé váljon – idézte fel Dallos-Biró Viktória. Az elképzelések szerint a platform elindítása az első lépés lehet Veszprémben egy teljesen elektronizált, az élet minden területére kiterjedő városi ügyintézési rendszer kiépítésében – írta Dallos-Biró Viktória.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés