Connect with us

technokrata

LG Optimus LTE 2 – maroknyi erőmű

lg-optimus-true-hd-lte

Kütyük

LG Optimus LTE 2 – maroknyi erőmű

A laptopokhoz hasonló 2 GB memóriával és a megnövelt akkumulátor-élettartamot szavatoló egy chipes megoldással erősít az LG.

Az LG Electronics (LG) bemutatta Koreában LTE termékcsaládjának legújabb tagját, az LG Optimus LTE 2-t. A készülék az első okostelefon  amibe 2 GB RAM memóriát szereltek, az optimális LTE kapcsolat, a sebesség és a stabilitás érdekében. A legújabb, Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató készülék 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelzője megnövelt (550 nit) fényerősséget biztosít. Az alapvető funkciókhoz szükséges baseband és a processzor chipeket egyesítő integrált LTE modem pedig az akkumulátor energiatakarékos működéséről gondoskodik.

Az okostelefont meghajtó 2 GB RAM teljesítménye laptopokéval vetekszik és kétszerese a táblagépekének. Ilyen erős processzor először került okostelefonba, aminek nagyméretű alkalmazások stabil futtatása vagy több program egyidejű kezelése sem okoz gondot. A 4 és5 hüvelykközötti Koreában kapható telefonok közül az LG Optimus LTE 2 büszkélkedhet a legnagyobb, 2150 mAh-es erőforrással. A megnövelt akkumulátorkapacitáson felül a 2 GB RAM és az LTE modem egy chipes megoldása is hozzájárul a készenléti idő 40%-os növekedéséhez.

A készülék kompatibilis az LG vezeték nélküli töltőjével (WCD-800), így annak dokkolójára helyezve minden eddiginél egyszerűbben tölthetjük fel a telefonunkat. Az innovatív kiegészítőt a Vezeték Nélküli Szabványok Konzorciuma (Wireless Power Consortium) is jóváhagyta a Qi szabványok értelmében. Mivel az akkumulátortöltő áramkört az akkumulátor-fedél helyett a készülékbe építették, több mint egy 1 mm-t sikerült lefaragni a korábbi vezeték nélkül tölthető termékek akkumulátorfedeleihez képest. A könnyű töltési módszernek és a nagyobb energiahatékonyságnak köszönhetően a felhasználók hosszabb ideig élvezhetik a különféle tartalmakat és az internetböngészést okostelefonjukon.

Az LG Optimus LTE2 a fentieken túl számos különböző innovatív funkcióval szórakoztatja a felhasználókat. A „Time Machine” kamera funkcióval a felhasználók sohasem maradnak le a drámai vagy fontos pillanatokról, visszamehetnek időben azokhoz a pillanatokhoz, amelyekre mindig emlékezni szeretnének. A „Voice Shutter” funkcióval a hangutasítással készíthetünk fényképeket, bármilyen gomb megnyomása nélkül. Az okostelefonon az Android új, 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszere fut, mely az eddiginél is fejlettebb multi-tasking használatot tesz lehetővé. Az új kezelőfelületen számos különböző kényelmi funkció érhető el, ideértve az arcfelismerés alapú billentyűzár-kioldást, a minialkalmazások méreteinek szabályozását, valamint a könnyen kezelhető mapparendszert. A maroknyi erőműben megtalálható továbbá az LG Optimus Vu: készülékben debütált gyorsjegyzet (Quick Memo) funkció is, amelynek lényege, hogy könnyedén rögzíthetünk és jegyzettel láthatunk el bármilyen képernyőt anélkül, hogy külön jegyzetalkalmazást kellene használnunk. Az Optimus LTE 2 május közepétől elérhetőmindenkoreai mobilszolgáltató kínálatában. A készülék hazánkba való bevezetéséről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

 

Legfontosabb termékjellemzők:

– Chipset: 1,5 GHz-es, kétmagos (MSM8960)
– Kijelző: 4,7 hüvelykes (1280 x 720 felbontású) True HD IPS
– Memória: 2 GB belső memória, 16 GB belső tárhely, Micro SD-támogatás
– Kamera: 8 MP-es hátlapi és 1,3 MP-es előlapi
– Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
– Akkumulátor: 2150 mAh SiO+, vezeték nélküli töltés támogatása
– Egyéb: WiFi (802.11 a/b/g/n), Bluetooth 4.0 LE, MHL

NFC, USB 2.0HS, DLNASzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp