Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG Optimus LTE 2 – maroknyi erőmű

Kütyük

LG Optimus LTE 2 – maroknyi erőmű

A laptopokhoz hasonló 2 GB memóriával és a megnövelt akkumulátor-élettartamot szavatoló egy chipes megoldással erősít az LG.

Az LG Electronics (LG) bemutatta Koreában LTE termékcsaládjának legújabb tagját, az LG Optimus LTE 2-t. A készülék az első okostelefon  amibe 2 GB RAM memóriát szereltek, az optimális LTE kapcsolat, a sebesség és a stabilitás érdekében. A legújabb, Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató készülék 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelzője megnövelt (550 nit) fényerősséget biztosít. Az alapvető funkciókhoz szükséges baseband és a processzor chipeket egyesítő integrált LTE modem pedig az akkumulátor energiatakarékos működéséről gondoskodik.

Az okostelefont meghajtó 2 GB RAM teljesítménye laptopokéval vetekszik és kétszerese a táblagépekének. Ilyen erős processzor először került okostelefonba, aminek nagyméretű alkalmazások stabil futtatása vagy több program egyidejű kezelése sem okoz gondot. A 4 és5 hüvelykközötti Koreában kapható telefonok közül az LG Optimus LTE 2 büszkélkedhet a legnagyobb, 2150 mAh-es erőforrással. A megnövelt akkumulátorkapacitáson felül a 2 GB RAM és az LTE modem egy chipes megoldása is hozzájárul a készenléti idő 40%-os növekedéséhez.

A készülék kompatibilis az LG vezeték nélküli töltőjével (WCD-800), így annak dokkolójára helyezve minden eddiginél egyszerűbben tölthetjük fel a telefonunkat. Az innovatív kiegészítőt a Vezeték Nélküli Szabványok Konzorciuma (Wireless Power Consortium) is jóváhagyta a Qi szabványok értelmében. Mivel az akkumulátortöltő áramkört az akkumulátor-fedél helyett a készülékbe építették, több mint egy 1 mm-t sikerült lefaragni a korábbi vezeték nélkül tölthető termékek akkumulátorfedeleihez képest. A könnyű töltési módszernek és a nagyobb energiahatékonyságnak köszönhetően a felhasználók hosszabb ideig élvezhetik a különféle tartalmakat és az internetböngészést okostelefonjukon.

Az LG Optimus LTE2 a fentieken túl számos különböző innovatív funkcióval szórakoztatja a felhasználókat. A „Time Machine” kamera funkcióval a felhasználók sohasem maradnak le a drámai vagy fontos pillanatokról, visszamehetnek időben azokhoz a pillanatokhoz, amelyekre mindig emlékezni szeretnének. A „Voice Shutter” funkcióval a hangutasítással készíthetünk fényképeket, bármilyen gomb megnyomása nélkül. Az okostelefonon az Android új, 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszere fut, mely az eddiginél is fejlettebb multi-tasking használatot tesz lehetővé. Az új kezelőfelületen számos különböző kényelmi funkció érhető el, ideértve az arcfelismerés alapú billentyűzár-kioldást, a minialkalmazások méreteinek szabályozását, valamint a könnyen kezelhető mapparendszert. A maroknyi erőműben megtalálható továbbá az LG Optimus Vu: készülékben debütált gyorsjegyzet (Quick Memo) funkció is, amelynek lényege, hogy könnyedén rögzíthetünk és jegyzettel láthatunk el bármilyen képernyőt anélkül, hogy külön jegyzetalkalmazást kellene használnunk. Az Optimus LTE 2 május közepétől elérhetőmindenkoreai mobilszolgáltató kínálatában. A készülék hazánkba való bevezetéséről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

 

Legfontosabb termékjellemzők:

– Chipset: 1,5 GHz-es, kétmagos (MSM8960)
– Kijelző: 4,7 hüvelykes (1280 x 720 felbontású) True HD IPS
– Memória: 2 GB belső memória, 16 GB belső tárhely, Micro SD-támogatás
– Kamera: 8 MP-es hátlapi és 1,3 MP-es előlapi
– Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
– Akkumulátor: 2150 mAh SiO+, vezeték nélküli töltés támogatása
– Egyéb: WiFi (802.11 a/b/g/n), Bluetooth 4.0 LE, MHL

NFC, USB 2.0HS, DLNA



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés