Connect with us

technokrata

Közös csomaggal jelentkezik a UPC Direct és a Telenor

upc_telenor

Dotkom

Közös csomaggal jelentkezik a UPC Direct és a Telenor

A stratégiai együttműködés értelmében június 5-től a két cég egyes szolgáltatásai csomagban, kedvezményes áron is elérhetők.

Az egyelőre tesztidőszakra szóló megállapodás célja, hogy a lehető legtöbb ügyfél élvezhesse a szélessávú internet és a műholdas televíziózás előnyeit.  A Telenor és a UPC Direct annak érdekében döntött az együttműködés mellett, hogy minél több ember számára tegyék elérhetővé a lehető legmagasabb színvonalú digitális élményt. Megállapodásuk értelmében június 5-től azokon a területeken is elérhetővé válik a minőségi szélessávú internet és a tévécsatornák széles választéka, beleértve a HD tartalmat is, ahol eddig kiépített vezetékes kábelhálózat híján a felhasználók nem élvezhették azok előnyeit. A Telenor és a UPC Direct új, költséghatékony megoldásának köszönhetően az ügyfelek egy csomagban választhatnak szélessávú mobilinternet és műholdas televízió szolgáltatásokat. A szolgáltatáscsomagok a kezdeti időszakban bizonyos területeken, a későbbiekben pedig országosan is elérhetők lesznek mindkét cég értékesítési hálózatán keresztül.

A Telenor sebességalapú, újgenerációs mobilhálózatára optimalizált Hipernet 5, 7, 21 és 42 tarifacsomagjai korlátlan belföldi böngészést és emailezést tesznek lehetővé. A két legnagyobb csomag mellé a mobilszolgáltató 100 GB éjszaka felhasználható extra multimédiás belföldi adatmennyiséget is kínál.

A UPC Direct különböző csomagjaiban 18 digitális csatornától 87 csatornáig terjedően vehetnek igénybe televíziós szolgáltatást az előfizetők, valamint mindegyik csomagba több digitális rádiócsatorna is tartozik. Mindemellett számos kiváló mozicsomag – köztük az HBO –  közül választhatnak az ügyfelek, valamint megrendelhetik a magyarországi műholdas televíziós piac egyik legszéleskörűbb HD csomagját is. A szolgáltató a televíziózás élményét tovább növelő digitális videórögzítőt is kínál. A közös ajánlatban minden UPC Direct csomag mellé lehet Telenor Hipernet előfizetést választani.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák