Connect with us

technokrata

Megjelent a Galaxy S III !

A galéria megnyitásához kattintson ide

Kütyük

Megjelent a Galaxy S III !

A Samsung zászlóshajójának magyarországi premierjén jártunk, mely esemény a telefonhoz illő eleganciával zajlott lett. Végre testközelben tudtuk szemügyre venni a Galaxy S III-at.

A budapesti Sofitel Chain Bridge nagytermében tartott esemény számos meglepetést tartogatott. A kis csúszással indult premier házigazdája Fábry Sándor volt, akiről megtudtuk, hogy számos fura alakkal szokott a Moldva folyón kenutúrázni és hogy hiába okos a telefonunk, ha ugyanazok a hülyék hívnak minket. Az est másik házigazdája Görög Zita volt, aki kitűnő profizmussal egészítette ki Sanyi bácsi anekdótáit.

Természetesen a telefon számos funkciója be lett mutatva, mindezt egy remekbe szabott Tóth Bori divatbemutatóval lett megkoronázva, amin a gyönyörű modellek szintén a Galaxy S III-mal vonultak fel. Ezekután pedig végre mi is kézbe vehettük az év legjobban várt telefonját, mely igazi erejét sajnos nem mutatta meg, lévén, hogy semmi izzasztó applikáció nem volt előretelepítve, de a kijelzője mesés, formája magával ragadó, gyorsasága a gepárdé. Remek este volt, hamarosan pedig ki is próbáljuk, hogy mit tud élesben egy ízig-vérig csúcskészülék.

A galéria megnyitásához kattintson a képreSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle