Connect with us

Újabb Alcatel okostelefonok a láthatáron

Alcatel-OT986-cim

Kütyük

Újabb Alcatel okostelefonok a láthatáron

A francia gyártó még elég új az okostelefonok piacán a maga pár eszközével, a legfrissebb modellekkel jégkrémet visz Kínába, majd Európába.

Az Alcatel OT986 egyelőre kifejezetten a távol-keleti ország piacára készült és igazi felső-középkategóriás modellnek tűnik. Hardverben biztosan megállja a helyét, ugyanis kétmagos TI OMAP 4460-as processzora van, melynek órajele 1.5 GHz, ezt 1 GB RAM-mal támogatnak meg, hogy a programok a háttérben is futni tudjanak.

Beépített tárhelye 8 GB, fényképezője 5 megapixeles és LED-vakus. Van előlapi kamerája is, mely 2 megapixeles, így szép minőségében tudunk videócsetelni HSPA+ hálózaton, eközben az egész készülék nincs egy centiméter vastag, mindössze 9.75 mm vékony és Ice Cream Sandwich fut rajta. Az OT986-nak készült egy olcsóbb változata is,a TCL S900, mely kétmagos 1.2 GHz-es processzort és 4 GB tárhelyet takar, minden másban viszont egyezik a csúcskészülékkel.

Érdemes megjegyezni, hogy az Alcatel OT986 egyike azon ritka nem Nexus alapokon nyugvó Android 4-es telefonoknak, melyeknek egyáltalán nincs valós, fizikai nyomógomb a készülék előlapján a kijelző alatt, hanem virtuális szoftveres gombok vannak a kijelző alján (lenti kép). Az olcsóbbik készülék, kétezer jüanba kerül, nagyjából 75 ezer forintba, az erősebb gép árazásáról nem tudni, de nem lesz sokkal drágább. Jó hír, hogy a telefonok valószínűleg az európai piacon is bemutatásra kerülnek, nagyjából 250 eurós áron és most azt kell hogy mondjam, igazán megéri az árát egy ilyen Alcatel készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom