Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb Alcatel okostelefonok a láthatáron

Kütyük

Újabb Alcatel okostelefonok a láthatáron

A francia gyártó még elég új az okostelefonok piacán a maga pár eszközével, a legfrissebb modellekkel jégkrémet visz Kínába, majd Európába.

Az Alcatel OT986 egyelőre kifejezetten a távol-keleti ország piacára készült és igazi felső-középkategóriás modellnek tűnik. Hardverben biztosan megállja a helyét, ugyanis kétmagos TI OMAP 4460-as processzora van, melynek órajele 1.5 GHz, ezt 1 GB RAM-mal támogatnak meg, hogy a programok a háttérben is futni tudjanak.

Beépített tárhelye 8 GB, fényképezője 5 megapixeles és LED-vakus. Van előlapi kamerája is, mely 2 megapixeles, így szép minőségében tudunk videócsetelni HSPA+ hálózaton, eközben az egész készülék nincs egy centiméter vastag, mindössze 9.75 mm vékony és Ice Cream Sandwich fut rajta. Az OT986-nak készült egy olcsóbb változata is,a TCL S900, mely kétmagos 1.2 GHz-es processzort és 4 GB tárhelyet takar, minden másban viszont egyezik a csúcskészülékkel.

Érdemes megjegyezni, hogy az Alcatel OT986 egyike azon ritka nem Nexus alapokon nyugvó Android 4-es telefonoknak, melyeknek egyáltalán nincs valós, fizikai nyomógomb a készülék előlapján a kijelző alatt, hanem virtuális szoftveres gombok vannak a kijelző alján (lenti kép). Az olcsóbbik készülék, kétezer jüanba kerül, nagyjából 75 ezer forintba, az erősebb gép árazásáról nem tudni, de nem lesz sokkal drágább. Jó hír, hogy a telefonok valószínűleg az európai piacon is bemutatásra kerülnek, nagyjából 250 eurós áron és most azt kell hogy mondjam, igazán megéri az árát egy ilyen Alcatel készülék.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés