Connect with us

technokrata

Különleges telefon a Sharptól

sharp telo

Kütyük

Különleges telefon a Sharptól

A japán gyártó Pantone 5-ös telefonja nyolc különböző színben lesz kapható, Android 4.0 fut rajta és van benne sugárzásmérő.

Mindig is szerettem volna egy pink telefonnal sugárzást mérni a hátsó kertben, de ha csak a japán barátaim nem lepnek meg egyel, akkor sosem lesz ilyen telefonom. De félre a tréfával, a fejrezacskók országában már megint sikerült valami spécit alkotni, most épp a Sharp rukkolt elő egy olyan telefonnal, mely életmentő lehet egy jövőben szökőár esetén, mely éppen romba dönt valamilyen japán atomlétesítményt. Bár hamarosan ennek esélye gyakorlatilag nulla lesz, hiszen szemben más népekkel, a japánok bizony nem hülyék, így leállították az összes atomerőművüket és alternatív (egyben zöldebb) energiaellátásra térnek át.

A Sharp Pantone tehát szigetország exkluzív lesz és a Softbank nevű szolgáltatónál lesz elérhető, nyolc színben. A készülék kijelzője 3.7 collos, 4 megapixeles az elsődleges kamerája, 0.3 megapixeles a másodlagos, 854×480-as a készülék felbontása, por- és vízálló, no meg méri a sugárzás szintjét, amit büszkén ki is posztolhatunk Facebook-ra. A készülék 0.05 és 9.99 microsievert között mér. Egyéb tulajdonsága az 1 GB RAM, a 4 GB tárhely, a MicroSD bővíthetőség, a b/g/n-es WiFi, a GPS és a Bluetooth. Árról sajnos nem tudni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek