Connect with us

technokrata

Holnap féláron lesznek telefonok a Telenornál!

50

Kütyük

Holnap féláron lesznek telefonok a Telenornál!

Május 25-én, pénteken a Telenor üzletei óriási akcióval várják az ügyfeleket. Ezen a napon készülékek széles választékát 50 vagy 20 százalékos kedvezménnyel lehet hazavinni.

Holnap igazán érdemes lesz betérni a Telenor üzleteibe. A szolgáltató ugyanis különleges akcióval készül: az „őrült péntek” keretében számos készülék jelentős kedvezménnyel lesz megvásárolható. Az akció kizárólag nyitvatartási időben érhető el az adott üzletek készletének az erejéig. Az üzletekbe látogatók új lakossági vagy kisvállalkozói számlás előfizetés és hűség aláírása esetén féláron, új kártyás csomag vásárlásakor pedig 20 százalék engedménnyel választhatnak maguknak mobilt az akciós kínálatból.

A pénteki őrület 50 százalékos kedvezményes ajánlata Telenor, djuice, Red Bull MOBILE, vagy a kisvállalkozók számára kínált új számlás előfizetéssel, 2 év tarifamegtartás és/vagy 1, illetve 2 éves hűség aláírásával érhető el. A 20 százalékos kedvezmény a készülékek Telenor vagy djuice kártyás csomagokkal történő vásárlása esetén vehető igénybe. Az akciós feltételek a meghatározott készülékekre részletvétel igénybevétele esetén is érvényesek.

További információ az akcióról és a kedvezményesen elérhető készülékekről: http://www.telenor.hu/50-szazalekSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák