Connect with us

technokrata

A HTC megcsinálta az iPhone minit

HTC-Desire-C (1)

Kütyük

A HTC megcsinálta az iPhone minit

A HTC tegnap tartott sajtótájékoztatóján megismerkedünk a cég filozófiájával és megtudtuk azt is, hogy a közeljövőben nem valószínű, hogy a gyártó új tablettel megjelenik a piacon.

A HTC regionális igazgatója, Otto Menzel, a sajtótájékoztatón elmondta: a HTC célja, hogy a legjobb androidos felhasználói élményt nyújtsa a telefonjaival úgy, hogy mind a kijelző méretét, mind a színváltozatokat illetően több alternatívát kínál a vásárlóknak, mint a konkurens gyártók. A HTC Desire C, S és One X készülékek mindenféle képernyő méretre kínálnak alternatívát, ezek közül is a frissen bemutatott, pici Desire C pedig gyakorlatilag olyan jól sikerült belépő modellre sikerült, hogy az már talán inkább középkategória a mai okostelefon kínálatban.

A sajtótájon magunk is megnéztük az egyébként tetszetős kis készüléket: gyakorlatilag a felhasználói élményt illetően azt kell, hogy mondjuk, hogy – amellett, hogy a HTC készülékei jelenleg a legjobb andridos mobilok – egyedül a kamera az, amiben még van fejlődnivalója a gyártónak: habár extrém gyors képkezelésre, sorozatlövésekre is képes, az autófókusz hiánya még akkor is fekete pont, ha azt valamiféle tudatossággal próbálják magyarázni a gyártó képviselői. Ezt kivéve azonban a HTC Desire C egy nagyon kellemes készülékre sikerült: a méretet és a sebességet illetően egy nagyon kézbe illő darab és a sebességet, érintőképernyős használatot illetően is talán egyedül az internetböngésző az, ahol érezzük az alsóbb kategóriából adódó, kisebb smooth-faktort.

Mindent egybevéve a Desire C gyakorlatilag egy iPhone 3GS mini-szintű készülékre sikerült, több színben lesz elérhető, állítólag kártyafüggetlenül 75.000 Ft-os kezdő-áron. Ha ez igaz, akkor előfizetéssel olya 40-45.000 Ft-ra lőjük az árát, mely összegért igazán nem fogunk csalódni a belépő kategória újradefiniálásában.

A sajtótájon még a készülékek tesztelgetésén kívül bemutattak egy tévéhez HDMI-n keresztül csatlakoztatható HTC Media Link HD wifi-adaptert is, melynek segítségével HTC telefonunkat vezeték nélkül tudjuk összekötni az otthoni tévével úgy, hogy azon internetezhetünk, képeket, videókat nézhetünk, mindenféle kompromisszum nélkül. Az eszköz állítólag napokon belül elérhető lesz a boltok polcain, körülbelül 25.000 Ft-ért cserébe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle