Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó(bb) telefonnal jelentkezik a HTC

Kütyük

Olcsó(bb) telefonnal jelentkezik a HTC

A tajvani gyártó Desire C telefonját régebben Wildfire C-nek ismertük és június elejétől kezdik el bevezetni az európai szolgáltatók.

A Desire C, szögezzük le gyorsan, nem a lett éppen egy Herkules, ugyanis ennél a telefonnál azokra gondoltak, akik viszonylag olcsón szeretnének hozzájutni egy Android 4-es okostelefonhoz. A 3.5 collos (8.89 cm) kijelzővel szerelt készülék processzora mindössze 600 MHz, melyet 512 MB RAM-mal támogattak meg. Kamerája öt megapixeles és fix fókuszú, tárhelye 4 GB, de utóbbit microSD kártyával megtoldhatjuk, ha ez kevés, akkor még mindig ott van az előretelepített DropBox alkalmazás, amin keresztül 25 GB-ot tárolhatunk díjmentesen a felhőben.

Ami meglepő, hogy van benne NFC, vagyis a jövőben mobil pénztárcaként is használni a telefont (egyes országokban ez kimarad), miközben a szokásos feature-ök is megtalálhatóak benne, úgy mint WiFi (b/g/n), HSDPA-s 3G modem és GPS. A nem túl erős Desire C ára sem túl vészes, bár lehet kapni hasonlókat olcsóbban is, igaz, azok már régebbi fejlesztések. A pletykák szerint tehát június elejétől kerül az európai szolgáltatók keze közé, elsőként Nagy Britanniában kerül forgalmazásba, feltöltőkártyával (prepaid) nagyjából 60 ezer forintnyi angol fontért.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés