Connect with us

technokrata

Olcsó(bb) telefonnal jelentkezik a HTC

dezire

Kütyük

Olcsó(bb) telefonnal jelentkezik a HTC

A tajvani gyártó Desire C telefonját régebben Wildfire C-nek ismertük és június elejétől kezdik el bevezetni az európai szolgáltatók.

A Desire C, szögezzük le gyorsan, nem a lett éppen egy Herkules, ugyanis ennél a telefonnál azokra gondoltak, akik viszonylag olcsón szeretnének hozzájutni egy Android 4-es okostelefonhoz. A 3.5 collos (8.89 cm) kijelzővel szerelt készülék processzora mindössze 600 MHz, melyet 512 MB RAM-mal támogattak meg. Kamerája öt megapixeles és fix fókuszú, tárhelye 4 GB, de utóbbit microSD kártyával megtoldhatjuk, ha ez kevés, akkor még mindig ott van az előretelepített DropBox alkalmazás, amin keresztül 25 GB-ot tárolhatunk díjmentesen a felhőben.

Ami meglepő, hogy van benne NFC, vagyis a jövőben mobil pénztárcaként is használni a telefont (egyes országokban ez kimarad), miközben a szokásos feature-ök is megtalálhatóak benne, úgy mint WiFi (b/g/n), HSDPA-s 3G modem és GPS. A nem túl erős Desire C ára sem túl vészes, bár lehet kapni hasonlókat olcsóbban is, igaz, azok már régebbi fejlesztések. A pletykák szerint tehát június elejétől kerül az európai szolgáltatók keze közé, elsőként Nagy Britanniában kerül forgalmazásba, feltöltőkártyával (prepaid) nagyjából 60 ezer forintnyi angol fontért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle