Connect with us

Hamarosan jön a Samsung Omnia M

samsung omnia m

Kütyük

Hamarosan jön a Samsung Omnia M

A múltkor megénekelt Samsung Focus 2 után még egy Windows-alapú okostelefon érkezik Európába, ráadásul ez is elég csinos darab lett, de elég harmatgyengére sikeredett.

A Focus 2 után bemutatkozott az Omnia 2, melyen szintén Windpws Phone 7.5 Mango fut, melyet egyedi Samsung applikációk tesznek még különlegesebbé. A kijelző esetében külön odafigyeltek arra, hogy a Nokia Clear Black paneljához hasonlóval rukkoljanak elő, így az Omnia 2 négy collos kijelzője Super AMOLED lett. Igazából ez az egyetlen említésre méltó hardver a telefonban. Processzora egy picit gyengébb az elvárttól, mindössze 1 GHz, de ennyi elég a WP 7.5 futtatáshoz. Egyéb hardverben sem idézi a jelent, ugyanis a memóriája mindössze 384 MB, tárhelye pedig mindössze 4 GB, ami sajnos nem bővíthető.

A már előbb említett extra applikációk pedig csak feldobják az amúgy se unalmas Widows Phone menüjét, így az androidos eszközökhöz hasonlóan itt is megtalálható az AllShare, a MusicHub, a Smart DJ és a saját fejlesztésű, platformok közti ingyenes üzenetküldő applikációja, a ChatON is. Elsődleges kamerája 5 megapixeles, másodlagos kamerája pedig VGA (640×480), mely utóbbival videótelefonálhatunk és videócsetelhetünk is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom