Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsón vett ötleteket a Telenor

Dotkom

Olcsón vett ötleteket a Telenor

Lezárult az Androideák Entertainment pályázat utolsó szakasza. Kiderült, hogy a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb tíz alkalmazás közül a felhasználók melyik hármat tartják a legeredetibbnek.

Megszületett a február 23-i Android Workshop Entertainment rendezvényen bejelentett Androideák alkalmazás pályázat eredménye. Az öt, szórakozáshoz köthető kategóriában beérkezett 330 androidea közül a szakmai zsűri által kiválasztott top 10-re összesen több mint 1800 szavazatot adtak le a Telenor Facebook követői.
Az első helyezett Csuka Miklós ötlete, a Chemistry Kids lett, amely interaktív periódusos rendszer és YouTube videók segítségével teszi érdekesebbé és játékosabbá a kémiatanulást. A nyerteskampányvideót is készített alkalmazás ötletéhez. A második helyen Fekete Gábor androideája, a Mi volt ez a hang? végzett, amely a hang és a hang forrásának összekötésével ugyancsak a játékos ismeretszerzésben segíti az egészen kicsi gyerekeket. A harmadik dobogós elképzelés Zakota Tamás nevéhez köthető: az Országon át, láss ezer csodát app a hazai látványosságokat kapcsolja össze a turistautakkal, de az autóval kirándulni indulók számára is közelebb hozza majd a helyi nevezetességeket.


„Nagyon örülünk, hogy az Androideák ötletpályázat második kiadása is ennyire megmozgatta Facebook követőinket. Rengeteg érdekes, hasznos javaslat érkezett, és a hajrában igazán izgalmassá vált a verseny. Hamarosan elindítjuk az alkalmazásfejlesztést, így hamarosan újabb értékes magyar nyelvű appokkal gazdagodhat a hazai androidos közösség” – mondta Badics Eszter, a Telenor közösségi média szakértője.
A dobogós applikációkat a Telenor megvalósítja, és ingyenesen elérhetővé teszi a Google Play (Android Market) online piacterén. A befutó appok részletes leírása, illetve a verseny pontos eredménye a Telenor Facebook oldalán, az Androideák Entertainment alkalmazásban tekinthető meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés