Connect with us

technokrata

Olcsón vett ötleteket a Telenor

androideak_logo

Dotkom

Olcsón vett ötleteket a Telenor

Lezárult az Androideák Entertainment pályázat utolsó szakasza. Kiderült, hogy a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb tíz alkalmazás közül a felhasználók melyik hármat tartják a legeredetibbnek.

Megszületett a február 23-i Android Workshop Entertainment rendezvényen bejelentett Androideák alkalmazás pályázat eredménye. Az öt, szórakozáshoz köthető kategóriában beérkezett 330 androidea közül a szakmai zsűri által kiválasztott top 10-re összesen több mint 1800 szavazatot adtak le a Telenor Facebook követői.
Az első helyezett Csuka Miklós ötlete, a Chemistry Kids lett, amely interaktív periódusos rendszer és YouTube videók segítségével teszi érdekesebbé és játékosabbá a kémiatanulást. A nyerteskampányvideót is készített alkalmazás ötletéhez. A második helyen Fekete Gábor androideája, a Mi volt ez a hang? végzett, amely a hang és a hang forrásának összekötésével ugyancsak a játékos ismeretszerzésben segíti az egészen kicsi gyerekeket. A harmadik dobogós elképzelés Zakota Tamás nevéhez köthető: az Országon át, láss ezer csodát app a hazai látványosságokat kapcsolja össze a turistautakkal, de az autóval kirándulni indulók számára is közelebb hozza majd a helyi nevezetességeket.


„Nagyon örülünk, hogy az Androideák ötletpályázat második kiadása is ennyire megmozgatta Facebook követőinket. Rengeteg érdekes, hasznos javaslat érkezett, és a hajrában igazán izgalmassá vált a verseny. Hamarosan elindítjuk az alkalmazásfejlesztést, így hamarosan újabb értékes magyar nyelvű appokkal gazdagodhat a hazai androidos közösség” – mondta Badics Eszter, a Telenor közösségi média szakértője.
A dobogós applikációkat a Telenor megvalósítja, és ingyenesen elérhetővé teszi a Google Play (Android Market) online piacterén. A befutó appok részletes leírása, illetve a verseny pontos eredménye a Telenor Facebook oldalán, az Androideák Entertainment alkalmazásban tekinthető meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle