Connect with us

technokrata

Idősek számára készült telefon a Telenor kínálatában

440x330-doro_phoneeasy_409gsm_2

Kütyük

Idősek számára készült telefon a Telenor kínálatában

A kifejezetten az idősebbek számára készült Doro PhoneEasy 409 gsm mobiltelefon tervezésekor a külsőre és a belsőre is egyaránt gondoltak, odafigyelve a különleges igényekre, a hasznos funkciókra és a könnyű kezelhetőségre.

A Doro PhoneEasy 409 gsm külsejében és belső tulajdonságait tekintve is tökéletesen alkalmazkodik tulajdonosához, megtalálható benne minden alapvető és fontos funkció, az ébresztéstől a testre szabható menün keresztül a csengőhangokig. A háttérvilágítással rendelkező, nagyméretű gombok segítségével egyszerű a tárcsázás és az üzenetírás, a széles, jól látható kijelző pedig kényelmesen olvasható. A hívásokat kihangosíthatjuk, a telefonkönyvben a tíz legfontosabb, leggyakrabban használt telefonszámot a névjegyzék elejére tehetjük. A kijelzőn emellett elrejthetjük azokat az elemeket, amelyeket nem használunk olyan gyakran. A könnyen beállítható vészhívás, és SMS-értesítések pedig hasznosak lehetnek, ha segítségre lenne szükségünk. Könnyen beszélgethetnek a készülékkel azok az idős emberek is, akik gyengébben hallanak, ugyanis a mobil kompatibilis a legtöbb hallókészülék típussal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd