Connect with us

technokrata

Vodafone Gombold Újra virtuális divatbemutató Augmented Reality-ben

argombold

Kütyük

Vodafone Gombold Újra virtuális divatbemutató Augmented Reality-ben

A Vodafone által is támogatott Gombold Újra divattervezői pályázathoz készített Augmented Reality alkalmazással mindenki a kifutón, a modellek társaságában érezheti magát.

A telefon képernyőjén, a néző körül, 360 fokban, tűnik fel a 11 győztes modell – rájuk kattintva pedig közelebb jönnek és így az egyes ruhaköltemények már részleteiben is megtekinthetőek. Természetesen nem csak a ruhák, de a tervezők is fontosak, így a képernyőn található gombbal róluk is kap információt a divat iránt érdeklődő okostelefon tulajdonos.

Ha pedig egy közös fotót szeretne készíteni a modellel, mintha ő maga is ott lett volna a kifutón és még meg is szeretné ezt osztani – annak sincs akadálya, hiszen ezek is beépített funkciói az alkalmazásnak.

A különleges, a közeljövőt sejtető élményhez nem kell mást tenni, mint letölteni és elindítani a Junaio ingyenes AR böngészőt, majd annak nyitóképernyőjén található Scan menüponttal leolvasni az alább található QR kódot.
A megoldás közép-felsőkategóriás Android és iOS (iPhone 3GS-től és iPad2-től) készülékeken érhető el, 3G vagy Wifi lefedettség segítségével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd