Connect with us

technokrata

Szófiai irodát nyitott a Cellum

Mobile-Payment

Dotkom

Szófiai irodát nyitott a Cellum

Megnyílt a Cellum szófiai irodája, ezzel Bulgáriában is általánosan elérhetővé válnak a magyar technológiai cég mobilfizetési és vásárlási szolgáltatásai.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a Cellum Bulgária feladata a mobil fizetési szolgáltatások és technológiák fejlesztése és széleskörű elterjesztése a bulgáriai piacon. Az új társasággal olyan innovatív vállalkozás született, amely képes a könnyen használható, de a Cellum-csoport biztonságos technológiáján alapuló mobil vásárlási, mobil fizetési módszereket széles körben meghonosítani a bulgáriai piacon. A Cellum által fejlesztett, Magyarországon sikeresen bevezetett MasterCard Mobile szolgáltatás ezzel először jelenik meg külföldön.

A közös leányvállalat, a Cellum Bulgária létrehozásáról szóló megállapodást még szeptemberben írták alá, azt követően, hogy a magyar mobiltechnológiai cég 400 millió forintos kockázati tőkebefektetésben részesült az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion Zrt.-től. A magyar Cellum Global és a bolgár Corpbank által létrehozott közös leányvállalatot, a Cellum Bulgáriát Kóka János, a magyar Cellum Global elnök-vezérigazgatója és Ilyan Zafirov, a bolgár Corpbank vezérigazgatója nyitotta meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek