Connect with us

technokrata

Szófiai irodát nyitott a Cellum

Mobile-Payment

Dotkom

Szófiai irodát nyitott a Cellum

Megnyílt a Cellum szófiai irodája, ezzel Bulgáriában is általánosan elérhetővé válnak a magyar technológiai cég mobilfizetési és vásárlási szolgáltatásai.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a Cellum Bulgária feladata a mobil fizetési szolgáltatások és technológiák fejlesztése és széleskörű elterjesztése a bulgáriai piacon. Az új társasággal olyan innovatív vállalkozás született, amely képes a könnyen használható, de a Cellum-csoport biztonságos technológiáján alapuló mobil vásárlási, mobil fizetési módszereket széles körben meghonosítani a bulgáriai piacon. A Cellum által fejlesztett, Magyarországon sikeresen bevezetett MasterCard Mobile szolgáltatás ezzel először jelenik meg külföldön.

A közös leányvállalat, a Cellum Bulgária létrehozásáról szóló megállapodást még szeptemberben írták alá, azt követően, hogy a magyar mobiltechnológiai cég 400 millió forintos kockázati tőkebefektetésben részesült az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion Zrt.-től. A magyar Cellum Global és a bolgár Corpbank által létrehozott közös leányvállalatot, a Cellum Bulgáriát Kóka János, a magyar Cellum Global elnök-vezérigazgatója és Ilyan Zafirov, a bolgár Corpbank vezérigazgatója nyitotta meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd