Connect with us

technokrata

Megérkezett a Skype Windows Phone-ra

skybe no beta

Kütyük

Megérkezett a Skype Windows Phone-ra

Ezzel együtt a beta-státusz is megszűnt. Üdvözöljük az 1.0-ás verziót.

Végre kijött a hivatalos frissítése a Skype-nak, mely számos hibát hivatott kijavítani a beta verzióban és ezzel együtt v1.0 lett. A friss verzióra mintegy két hónapot kellett várni azok után, hogy februárban igen nagyoz esett az applikáció renoméja azzal, hogy nem volt képes a háttérben működni, vagyis ha éppen nem ment a főképernyőn a multitaskos készüléken a Skype, akkor olyan, mint ha fent se lennénk, vagyis a „becsuk”-gomb egyben a „program bezár”-gomb is volt.

Mielőtt bárkinek is felcsillanna a szeme, elárulom, hogy nincs a februárban bemutatott verzióhoz képest szinte semmi változás, leszámítva pár egyéb hibát, amiket a tesztelés alatt tapasztalatak. Továbbra sem fogad a rendszer VoIP hívásokat a háttérben, vagyis ha lecsukjuk az alkalmazást, akkor hiába várjuk az ingyenes hívást. De akkor mire jó az egész? Egyelőre még ködös a dolog, de valószínűleg előbb-utóbb a háttérben is futni fog. Akit viszont mégis érdekelne a program, az a Market Place-ből letöltheti vagy szépen megvárja a Viber-t.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd