Connect with us

technokrata

A Sony is megy a felhőbe

PlayMemories-Online-Android-Smartphone-app

Dotkom

A Sony is megy a felhőbe

Manapság már minden nagyobb vállalat elmondhatja magáról, hogy nyújt valamilyen felhő-alapú szolgáltatást a felhasználóknak. Így tett az Apple is, így lesz hamarosan a Samsung esetében is, de jövő héttől a Sony se marad ki a mókából.

A Sony bejelentette, hogy héten útjára indítja felhő-alapú szolgáltatását a már meglévő PlayMemories Online-hoz, mely által 5 GB tárhelyet ad minden felhasználónak a fotói megosztásához, tárolásához. A következő országokban lesz elérhető május 25-től a szolgáltatás: Japán, USA, Egyesült Királyság, Kanada, Németország és Franciaország.

Jó hír az is, hogy valószínűleg nem lesz Sony eszközökre korlátozva a fotómegosztás élménye/lehetősége, ugyanis lesz hozzá kliens PC-re és Mac-re egyaránt, miközben közvetlenül streamelhetjük fényképeinket Sony Bravia tévékre és digitális fotókeretekre WiFi-n keresztül. A gyártó WiFi-képes fényképezőgépeiről is könnyedén megoszthatjuk a jövőben másokkal a képeinket, mivel előre lesz rájuk telepítve ez a feature, az androidos készülékek esetében (táblagépek és telefonok) pedig lesz külön alkalmazás erre a metódusra. Hogy miről is szól ez az egész, arra itt ez a remek videó a kilencvenes évekből.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek