Connect with us

technokrata

A Sony is megy a felhőbe

PlayMemories-Online-Android-Smartphone-app

Dotkom

A Sony is megy a felhőbe

Manapság már minden nagyobb vállalat elmondhatja magáról, hogy nyújt valamilyen felhő-alapú szolgáltatást a felhasználóknak. Így tett az Apple is, így lesz hamarosan a Samsung esetében is, de jövő héttől a Sony se marad ki a mókából.

A Sony bejelentette, hogy héten útjára indítja felhő-alapú szolgáltatását a már meglévő PlayMemories Online-hoz, mely által 5 GB tárhelyet ad minden felhasználónak a fotói megosztásához, tárolásához. A következő országokban lesz elérhető május 25-től a szolgáltatás: Japán, USA, Egyesült Királyság, Kanada, Németország és Franciaország.

Jó hír az is, hogy valószínűleg nem lesz Sony eszközökre korlátozva a fotómegosztás élménye/lehetősége, ugyanis lesz hozzá kliens PC-re és Mac-re egyaránt, miközben közvetlenül streamelhetjük fényképeinket Sony Bravia tévékre és digitális fotókeretekre WiFi-n keresztül. A gyártó WiFi-képes fényképezőgépeiről is könnyedén megoszthatjuk a jövőben másokkal a képeinket, mivel előre lesz rájuk telepítve ez a feature, az androidos készülékek esetében (táblagépek és telefonok) pedig lesz külön alkalmazás erre a metódusra. Hogy miről is szól ez az egész, arra itt ez a remek videó a kilencvenes évekből.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd