Connect with us

technokrata

Jön a Viber Windows Phone-ra!

skype viber

Kütyük

Jön a Viber Windows Phone-ra!

Jó hír a WP-s okostelefont használóknak, hogy akár már a jövő héten megérkezhet az ingyenes VoIP telefonos alkalmazás erre a mobil OS-re is.

Android: pipa. iOS: pipa. Windows Phone: hamarosan pipa. Miközben a Microsoft azon ügyködik, hogy sikerüljön a saját mobil operációs rendszerére végre egy normális VoIP-alapú csevegőprogramot (hívjuk Skype-nak) integrálnia, amit ráadásul lassan fél éve birtokol, addig a Viber szépen lassan beszivárog az ellenség vonalai mögé és egy működőképes applikációt készített Windows Phone-ra.  A VoIP telefonálás lényege annyiban áll a Viber vagy a Skype esetében, hogy ha a hívott félnek is fel van telepítve az alkalmazás a telefonjára vagy a táblagépére, akkor WiFin ingyenesen (3G esetén adatforgalomért cserébe) cseveghetnek egymással az interneten keresztül. A Viber esetén üzeneteket is küldhetünk egymásnak, hasonlóan, mint a csevegő programok esetében. Tulajdonképpen a Microsoft a saját birtokán kapott egy pofont. Ha kijön az applikáció, onnantól már nem kell kapkodni a normális Skype megcsinálásával.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd