Connect with us

technokrata

Forma 1 belépőjegy jár most minden Red Bull Mobile előfizetőnek!

Sebastian-Vettel_1889936c

Kütyük

Forma 1 belépőjegy jár most minden Red Bull Mobile előfizetőnek!

Az április 17 és július 2. között csatlakozó új előfizetők számára a szolgáltató jegyet biztosít a július 27-29-én megrendezésre kerülő Forma-1 Magyar Nagydíjra.

Április 17-e után természetes jelenség, ha Mark Webberrel találod szemben magad! A Forma-1-es pilóta hamarosan az ország 62 pontján tűnik fel: életnagyságú figurák képében a Red Bull MOBILE értékesítési pontjain hozza el neked a lehetőséget, hogy garantált belépőhöz juss a Forma-1 Magyar Nagydíjra!

Márciusban elrajtolt a 2012-es Forma-1-es szezon, és a világbajnok csapat nevét viselő mobiltarifa a Red Bull MOBILE (RBM) hazai előfizetői közül egy szerencsést – és barátját – eljuttatta egyenesen Ausztráliába, a Forma-1 szezonnyitó futamára, Melbourne-be! A luxusutazás során a szerencsések a futam megtekintése mellett bepillantást nyerhettek az istálló színfalai mögé, és személyesen találkozhattak a Red Bull Racing két pilótájával, Mark Webberrel és Daniel Ricciardoval is. Élménybeszámolójukon még meg sem száradt a tinta, a RBM máris következő nagy dobásával állt elő.

A Red Bull MOBILE csapata magasabb fokozatba kapcsolt: április 17 és július 2. között csatlakozó új előfizetői számára automatikusan belépőjegyet biztosít a július 27-29-én megrendezésre kerülő Forma-1 Magyar Nagydíjra. A mobiltarifa újoncai így testközelből figyelhetik majd, ahogy felbőgnek a motorok a Hungaroringen. Az új All-in tarifa a szombati időmérő futamra biztosít belépőt, míg az All in+ tarifa választása esetén a „vérre menő” vasárnapi futamra szól a garantált belépő!

A Forma-1-es élményből nem maradnak ki a Red Bull MOBILE meglévő előfizetői sem: a rendszeres élmények és játékok mellett most ők is játszhatnak Forma-1 Magyar Nagydíj belépőkért! Ha az április 17-e előtt csatlakozott RBM előfizetők helyesen válaszolnak a 7 héten át tartó Forma-1-hez kapcsolódó kvízjáték kérdéseire, háromnapos Forma-1 Magyar Nagydíj belépőt vagy napijegyet nyerhetnek a júliusi sporteseményre.

A Red Bull MOBILE előfizetői nem csupán jó mobilokat és kiváló szolgáltatást kapnak a Telenor Hipernet hálózata révén, hanem egy különleges életérzés részesei lehetnek: felfedezhetik a Red Bull Világát. A mobiltarifa előfizetői rendszeresen, kizárólag számukra elérhető előnyökhöz juthatnak és izgalmakat élhetnek át: soron kívüli és/vagy ingyenes bejutás rendezvényekre, szórakozó helyekre. Személyesen találkozhatnak sztársportolókkal, de akár közös repülési lehetőséget is kaphatnak Besenyei Péterrel vagy Kézi Gábor világkupa-győztes siklóernyőssel. A Red Bull MOBILE tehát előfizető számára elhozza a pörgős életritmust, megéri megérezni!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd