Connect with us

technokrata

Hipernethez Webiroda – Felhőszolgáltatás a Telenortól

office

Kütyük

Hipernethez Webiroda – Felhőszolgáltatás a Telenortól

A Telenor a közelmúltban fejezte be Hipernet hálózatának kiépítését és Magyarországon elsőként vezetett be 42 Mbps elméleti maximális letöltési sebességre képes mobilinternet szolgáltatáscsomagokat.

A társaság ma Budapesten bejelentette, hogy kínálatát immár olyan értéknövelt szolgáltatásokkal is bővítette, mint a Telenor Webiroda, amelynek igénybevételével a vállalkozások IT beruházások nélkül juthatnak biztonságos és jogtiszta szoftverekhez fix havidíjért.

A sajtótájékoztatón Sipos Judit, a Telenor vállalati értékesítési igazgatója elmondta:  „A Telenor Magyarországon, magyar partnerrel fejlesztette ki a teljesen az adott vállalatra szabható felhőszolgáltatását. Az elmúlt pár hónap próbaüzeme során 2500 felhasználó választotta a Webirodát. Tapasztalataink alapján az átlagos informatikai megtakarítás meghaladja az 50%-ot”.

A bejelentésen Klausz Ferenc, a Telenor vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettese hangsúlyozta, hogy világszerte egyre inkább elmosódnak a határok a távközlési és az informatikai vállalatok között. Ma már az üzleti ügyfelek olyan szolgáltatáscsomagokat kapnak mobilszolgáltatójuktól, melyek egyszerre tartalmazzák az alapvető informatikai és távközlési szolgáltatásokat.„Nemcsak a lakossági ügyfelek használják egyre inkább a mobilinternetet a vezetékes internet helyett, hanem az üzleti ügyfelek is. Azzal, hogy a mobilinternethez most már Webirodát is kínálunk, jelentős lépést tettünk abba az irányba, hogy átfogó üzleti megoldásokkal segítsük vállalati ügyfeleink eredményességét”, mondta a vezérigazgató-helyettes.

A Telenor Webiroda mellé a társaság adatközponti szolgáltatásokat is kínál: az év elején indított szolgáltatás iránt egyre nagyobb az érdeklődés, mivel egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy ez a megoldás biztonságos működést tesz lehetővé, rugalmas bővíthetőséggel. Az újlehetőség előnye, hogy igénybevételéhez nincs szükség egyszeri jelentős kiadással járó informatikai beruházásra, helyette havidíjat kell fizetni.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd