Connect with us

technokrata

Ingyen iGO primo a Vodafone-osoknak: teljes navigáció adatkapcsolat nélkül

NNG_Vodafone_edition_iPhone (2)

Kütyük

Ingyen iGO primo a Vodafone-osoknak: teljes navigáció adatkapcsolat nélkül

Az ingyenesen letölthető alkalmazás használata nem generál extra költségeket az iPhone-felhasználók számára.

Díjmentes frissítésként tölthetik le telefonjukra a Vodafone-os iPhone-előfizetők az iGO primo szoftvermotoron futó Vodafone Navigation Hungary legújabb verzióját. A Vodafone Magyarország és az NNG közös navigációs alkalmazása tulajdonságait tekintve megegyezik az iGO primo app magyarországi kiadásával, ám ezen felül tartalmazza a Vodafone üzletek helyét jelző POI-adatbázist is.

Az átdolgozott szoftvermotornak köszönhetően az alkalmazás még stabilabb és gyorsabb lett, valamint olyan új funkciókkal gazdagodott, mint a zöld útvonalak tervezése, a Google helyfüggő keresés funkciója és az útkereszteződések valósághű ábrázolása. Az előző verzióhoz hasonlóan a navigáció teljes mértékben on-board, azaz a térképeket és a POI-adatbázist az okostelefon tárolja, tehát nem kell külön adatforgalmi vagy roaming díjat fizetni a használat után.

További újdonságként a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra is, hogy az alkalmazáson belül térképeket és egyéb extrákat vásároljanak, többek között a sebességmérő kamerák helyét jelző adatbázist, háromdimenziós várostérképeket és valós idejű forgalmi adatokat. A környező országok térképeinek hozzáadásával az országhatárokon átlépve is lehetővé válik a folyamatos navigáció és útvonaltervezés. A megvásárolható régiók az alábbi országok térképeit tartalmazzák:

–      Horvátország és Bosznia-Hercegovina

–      Németország, Ausztia és Svájc

–      Olaszország, Szlovénia és Málta

–      Spanyolország és Portugália

–      Csehország és Szlovákia

–      Románia

„A hazánkban igen népszerű iGO Navigáció díjmentes elérhetősége fontos hozzáadott értéket képvisel ügyfeleink számára. A jelenlegi frissítés is azt a célt szolgálja, hogy a lehető legjobb iPhone felhasználói élményt nyújtsuk a Vodafone előfizetőinek” – nyilatkozta Lakatos Péter, a Vodafone Magyarország stratégia, márka és kommunikációs vezérigazgató-helyettese.

„A Vodafone-nal való együttműködés valódi mérföldkő számunkra, amely hozzásegíthet ahhoz, hogy a PND- és az autóipari területek mellett a mobil navigációs piacon is kulcsszereplővé váljunk” – mondta Balogh Péter, az NNG Kft. megbízott vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek