Connect with us

technokrata

Már megint problémás a Lumia

Lumia 900

Kütyük

Már megint problémás a Lumia

Alig jelent meg a Lumia 900, az első vásárlók panaszai el is árasztották az AT&T ügyfélszolgálatát. A hiba pedig nem az akkumulátorról szól.

Eddig a Nokiának még nem sikerült olyan Lumia telefon a piacra dobnia, amelyből mind megfelelően tudott volna működni. Hogy ez a finn gyártó hibája-e vagy a Windows Phone van így megátkozva, arról sejtésünk sincs.
 Történt ugyanis, hogy néhány Lumia 900-as modell nem tud felcsatlakozni az AT&T mobilinternetjére, így csak WiFi-n képes a netre menni. Ennek nyilvánvalóan nem örülnek a felhasználók, hiszen LTE-s a kicsike, viszont a leleményesebbek találtak rá megoldást. Az a módszer nem ment, hogy bekapcsolták a repülő módot és vissza vagy újraindították a készüléket, így radikálisabb kísérlet következett és bejött: eltávolították a SIM kártyát, elindítottak egy teljes törlést (Master Reset), kikapcsolták a telefont, visszahelyezték a SIM kártyát és bekapcsolták a készüléket. Ez az egyetlen megoldás, ami működött is, viszont ez elég MacGuyver-es így első hallásra.  A hiba okát nem tudni, így azt sem, hogy mit reagál a gyártó erre, de szoftveres a probléma. Mint elmondtuk, ez csak pár készüléknél volt így, remélhetőleg a jövőben nem lesz több probléma a készülékkel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd