Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nemsokára itt az Android 4 frissítés Galaxy Note-ra

Kütyük

Nemsokára itt az Android 4 frissítés Galaxy Note-ra

Még ebben a naptári negyedévben a hazai felhasználók számára is megérkezik az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítést tartalmazó szoftvercsomag a Galaxy Note készülékre, amely ezenfelül extra multimédiás szolgáltatásokat és az S Pen-re optimalizált alkalmazásokat is tartalmaz.

A Galaxy Note-hoz járó S Pen a jegyzetelés mellett rajzolásra, sőt grafikai munkákra is alkalmas. A Premium Suite upgrade kit tartalmazza többek között az S Note alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók különféle vázlatokból, weboldalak anyagából, képekből és más digitális tartalmakból személyreszabott jegyzeteket készítsenek – például az alkalmazásban elérhető számos sablon egyikében. Az S Note Shape Match funkciója felismeri a kézzel rajzolt geometriai alakzatokat, és tökéletesíti azokat. A beépített keresőmotor segítségével pedig a felhasználók anélkül kereshetnek ki és illeszthetnek be képeket és más tartalmakat különféle weboldalakról, hogy váltaniuk kellene az ablakok között. A Formula Match funkció pedig kijavítja az S Pennel írt szöveg esetleges hibáit.

Azoknak, akik szeretik önkifejezésre használni a Note adta lehetőségeket, a My Story hamar a kedvencükké válhat: az alkalmazással személyre szabott digitális képeslapokat készíthetnek családtagjaiknak, barátaiknak különféle jegyzeteikből, szövegek, videók, képek vagy éppen hangfájlok hozzáadásával. A szoftvercsomag ráadásul elhozza az ICS arcfelismeréses képernyőfeloldását, a Face Unlockot, a SnapShot pillanatkép-készítő alkalmazást és az Android Beamet is, amellyel a fényképek egyetlen mozdulattal megoszthatóak egy újabb Androidos eszközzel másik alkalmazás vagy Bluetooth párosítás nélkül.

De nem a Premium Suite csomag az egyetlen különleges ajánlat, amit a Samsung felhasználóinak kínál: a Galaxy telefonok tulajdonosai számára ugyanis elérhető a „Samsung GALAXY Note szint” a népszerű játékban, az Angry Birdsben, valamint a „Danger Zone” is, amelyben 30 újabb, nagy kihívást jelentő pálya nyílik meg ingyenesen a Galaxy-sok számára. A Danger Zone az Angry Birds Space hivatalos érkezésétől kezdve, 2012. március 22. óta letölthető a Samsung Apps vagy a Google Play alkalmazásboltból 3 hónapon át. További információ a http://samsung.angrybirds.com/galaxynote oldalon található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés