Connect with us

technokrata

Akcióban a Telenor: mobileszközök 10 ezer forint kedvezménnyel

telenor

Dotkom

Akcióban a Telenor: mobileszközök 10 ezer forint kedvezménnyel

a Telenor április 3-án induló tavaszi akciójában legnépszerűbb okostelefonjai közül négyet 10 ezer forint kedvezménnyel kínál. Az akció keretében a multimédia-fogyasztás kedvelőit az okostelefonok és internetképes készülékek mellett laptop is várja.

Az okostelefonok és más internetképes eszközök az élet egyre több területén vannak jelen: a munka mellett a kikapcsolódásban is egyre nagyobb szerepet kapnak. Az emberek jól ismerik ezeket a készülékeket, és egyre inkább kihasználják a bennük rejlő lehetőségeket is. Ma már az okostelefon-használók több mint háromnegyede a mobilján is böngészik, közel kétharmaduk emailezik és használja a közösségi oldalakat. Népszerűek az olyan praktikus applikációk, mint az időjárás, a menetrendek, valutaváltó vagy a szótár – a megkérdezettek 40 százaléka használ ilyen, a mindennapokat megkönnyítő funkciókat telefonján. Ezeket követik a népszerűségi listán a játékok, de egyre kedveltebbek a multimédiás funkciók, köztük a videó- és zenelejátszó alkalmazások is.

A Telenor április 3-án induló tavaszi akciójában szereplő mobileszközök tízezer forintos kedvezménnyel vihetők haza kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással, új előfizetés vásárlása mellett, vagy a Bónusz Program igénybe vétele esetén. A mobilszolgáltató március 29-én életbe lépett új részletvételi rendszerében pedig a korábbinál több tarifakategóriában, így már a legalacsonyabb havidíjú számlás tarifacsomagok esetén is lehet új mobileszközt részletre vásárolni. Az akcióról bővebben itt tájékozódhat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd