Connect with us

technokrata

Akcióban a Telenor: mobileszközök 10 ezer forint kedvezménnyel

telenor

Dotkom

Akcióban a Telenor: mobileszközök 10 ezer forint kedvezménnyel

a Telenor április 3-án induló tavaszi akciójában legnépszerűbb okostelefonjai közül négyet 10 ezer forint kedvezménnyel kínál. Az akció keretében a multimédia-fogyasztás kedvelőit az okostelefonok és internetképes készülékek mellett laptop is várja.

Az okostelefonok és más internetképes eszközök az élet egyre több területén vannak jelen: a munka mellett a kikapcsolódásban is egyre nagyobb szerepet kapnak. Az emberek jól ismerik ezeket a készülékeket, és egyre inkább kihasználják a bennük rejlő lehetőségeket is. Ma már az okostelefon-használók több mint háromnegyede a mobilján is böngészik, közel kétharmaduk emailezik és használja a közösségi oldalakat. Népszerűek az olyan praktikus applikációk, mint az időjárás, a menetrendek, valutaváltó vagy a szótár – a megkérdezettek 40 százaléka használ ilyen, a mindennapokat megkönnyítő funkciókat telefonján. Ezeket követik a népszerűségi listán a játékok, de egyre kedveltebbek a multimédiás funkciók, köztük a videó- és zenelejátszó alkalmazások is.

A Telenor április 3-án induló tavaszi akciójában szereplő mobileszközök tízezer forintos kedvezménnyel vihetők haza kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással, új előfizetés vásárlása mellett, vagy a Bónusz Program igénybe vétele esetén. A mobilszolgáltató március 29-én életbe lépett új részletvételi rendszerében pedig a korábbinál több tarifakategóriában, így már a legalacsonyabb havidíjú számlás tarifacsomagok esetén is lehet új mobileszközt részletre vásárolni. Az akcióról bővebben itt tájékozódhat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek