Connect with us

technokrata

Új konstrukciókkal bővül a Telenor részletvételi rendszere

telenor

Dotkom

Új konstrukciókkal bővül a Telenor részletvételi rendszere

Mostantól még több lakossági tarifakategóriában és ajánlatban nyílik lehetőség a részletvételre, emellett változnak a szerződéskötés szabályai is.

A Telenor lakossági ügyfelei ezentúl a korábbinál több tarifakategóriában, így az alacsonyabb havidíjú számlás tarifacsomagok esetén is vásárolhatnak részletre új mobileszközt. Új előfizetés esetén például már a legkisebb, 1590 forint havidíjú Alaptarifa 1 csomagra történő szerződéskötés esetén is lehetőség nyílik arra, hogy az ügyfelek a kiválasztott készülék árát több részletben fizessék ki.

Emellett az új előfizetők a tarifamegtartással és a tarifamegtartás nélkül elérhető ajánlatokban egyaránt választhatnak részletre mobileszközt, kétéves hűség vállalásával. Ezzel párhuzamosan azonban a legmagasabb havidíjú tarifacsomagok, így például az Alaptarifa 12 és 21, valamint az Okostarifa 600 és 1000 csomagok esetén a készülékek alacsonyabb ára miatt nem lehet majd részletre vásárolni.

A szolgáltató mostantól lehetővé teszi meglévő lakossági előfizetői számára is, hogy minden elérhető tarifakategóriában választhassanak készüléket részletre, amennyiben további 2 évre megújítják hűségnyilatkozatukat és a jelenleg elérhető tarifacsomagok valamelyikére váltanak.

Mostantól rugalmasabbak lesznek a szolgáltatónál elérhető költség- és kamatmentes részletvételi lehetőségek is. A kezdő- és törlesztő részletek egyéni igények szerint alakíthatóak, így az ajánlattól függően az ügyfeleknek lehetőségük van az árlistán feltüntetett minimális kezdőrészletnél nagyobb összeget is befizetni a vásárláskor. A szerződés megkötéséhez egyes kategóriákban – a készülék értékétől és a bemutatott dokumentumok számától függően – a szolgáltató előleget kérhet, ezt azonban az első számlától kezdve jóváírja. Az ügyfelek ugyanakkor 6 és 12 hónap közötti időtartamban bármilyen futamidőt választhatnak, március 29-től pedig akár már egy fényképes igazolvány bemutatásával is igénybe vehető a részletvételi ajánlat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek