Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb piacokon nyit a Windows Phone Marketplace

Dotkom

Újabb piacokon nyit a Windows Phone Marketplace

A nem túl babonás Microsoft 13 országban nyitotta meg virtuális piacterét, a Marketplace-t. Lassan körülölel minket Redmond.

Jó hír azoknak a Wikitech olvasóknak, akik Bulgáriában, Izlandon, Costa Rica-n (mázlista), Horvátországban, Észtországban, Litvániában, Lettországban, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Ukrajnában vagy éppen Venezuelában élnek, hogy mostantól ők is szabadon vásárolgathatnak a Microsoft online szoftverboltjában, a Marketplace-n. Ezzel a nyitással immár a világ 54 országában (köztük mi is ott vagyunk) érhető el az MS online piactere és teszi használhatóvá a Windows Phone-os készülékeket. Ami viszont rossz hír, hogy az új országokban zömmel angolul érhető el a szolgáltatás.

Azok fejlesztők, akik az újonnan bekerült országokban élnek, még tapasztalhatják, hogy nem tudják áruba bocsátani portékájukat (applikációikat), mivel az App Hub nem bővül olyan mértékben, mint a Marketplace és a programjaik nem jelennek meg az országukban. Ez a helyi szabályozási bürokráciának is betudható, ám a cég globális publikáló programjának köszönhetően azok a fejlesztők is készíthetnek Windows Phone-os alkalmazásokat, akiknek az országában még nincs Marketplace.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés