Connect with us

technokrata

Újabb piacokon nyit a Windows Phone Marketplace

DeviceMarketplace_AZL4823_B

Dotkom

Újabb piacokon nyit a Windows Phone Marketplace

A nem túl babonás Microsoft 13 országban nyitotta meg virtuális piacterét, a Marketplace-t. Lassan körülölel minket Redmond.

Jó hír azoknak a Wikitech olvasóknak, akik Bulgáriában, Izlandon, Costa Rica-n (mázlista), Horvátországban, Észtországban, Litvániában, Lettországban, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Ukrajnában vagy éppen Venezuelában élnek, hogy mostantól ők is szabadon vásárolgathatnak a Microsoft online szoftverboltjában, a Marketplace-n. Ezzel a nyitással immár a világ 54 országában (köztük mi is ott vagyunk) érhető el az MS online piactere és teszi használhatóvá a Windows Phone-os készülékeket. Ami viszont rossz hír, hogy az új országokban zömmel angolul érhető el a szolgáltatás.

Azok fejlesztők, akik az újonnan bekerült országokban élnek, még tapasztalhatják, hogy nem tudják áruba bocsátani portékájukat (applikációikat), mivel az App Hub nem bővül olyan mértékben, mint a Marketplace és a programjaik nem jelennek meg az országukban. Ez a helyi szabályozási bürokráciának is betudható, ám a cég globális publikáló programjának köszönhetően azok a fejlesztők is készíthetnek Windows Phone-os alkalmazásokat, akiknek az országában még nincs Marketplace.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle